HTC:n uusi Sense rajoittuu vain uusiin puhelimiin

Matti Robinson
14. huhtikuuta, 2011 15:28

HTC:n tänä keväänä julkistamissa laitteissa on esitelty uutta Sense 3.0 -käyttöliittymää, joka on otettu hyvin vastaan. Matkapuhelimista HTC EVO 3D ja HTC Sensation sekä HTC Flyer -tabletti ovat saamassa käyttöliittymän uuden version heti julkaisusta, mutta muiden laitteiden mahdollisista päivityksistä ei ole aiemmin kerrottu. HTC on nyt valottanut Twitter-tilinsä kautta käyttöliittymän kohtaloa vanhemmissa laitteissa.
Twitter-viestissä HTC kertoo, että laitevaatimuksista johtuen Sense 3.0 nähdään vain mainituilla kolmella laitteella. Vanhempien puhelinten, kuten Twitter-kysyjältäkin löytyvän Desire HD:n tai uudemman Incredible S:n, omistajat joutuvat siis tyytymään nykyiseen käyttöliittymään.
Oletettavasti puhelimilta olisi vaadittu enemmän raakaa laskentatehoa eli tuplaydinsuoritinta tai kuten Flyer-tabletin tapauksessa, 1,5 gigahertsin kellotaajuutta.
HTC:n uusi Sense-käyttöliittymä tuo mukanaan muun muassa kolmiulotteisen kotinäkymän, valmiustilan sovelluskäynnistyksen sekä koko ruudun widget-sovellukset.

Lue myös nämä
Tägit
HTC HTC Flyer HTC EVO 3D HTC Sensation
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.