Asus esitteli uusia Zenfone-älypuhelimia, Laser ja Deluxe

Matti Robinson
6. elokuuta, 2015 20:12

Asus on esitellyt tänään neljä Zenfone-älypuhelinta. Zenfone 2 Laser (ZE500KL), Zenfone 2 Max (ZC550KL), Zenfone 2 Selfie (ZD551KL) ja Zenfone 2 Deluxe (ZE551ML) ovat yhtiön uudet mallit, joilla on tarkoitus uudistaa Zenfone 2 -mallistoa.
Deluxe-malli (yllä) on ulkonäöllisesti muuttunut, mutta sisältää paljolti samaa rautaa kuin Zenfone 2 ZE551ML. RAM-muistia on nyt 4 gigatavua, mutta tarjolla on sama Atom-järjestelmäpiiri, 13 ja 5 megapikselin kamerat ja 5,5 tuuman Full HD -näyttö. Laitteen kuoresta löytyy uudelainen mosaiikkikuvio, joka koostuu yhtiön mukaan yli 500 kolmiosta.
Laser-mallissa (alla) on puolestaan panostettu kompaktimpaan kokoon ja kameraan. Ominaisuuksiltaan se on lähempänä aiempaa ZE550ML-mallia. Viiden tuuman 720p-näytöllä varustettu edullisempi sisarmalli tarjoaa nyt samat 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran. Takakameran Super Resolution -ominaisuus mahdollistaa valokuvien yhdistämisen 52 megapikselin otokseksi.
Nimensä laite saa takakameran lasertarkennuksesta, joka nopeuttaa entisestään tarkennusta ja mahdollistaa paremmin toimivan tarkennuksen myös pimeässä. Laserissa järjestelmäpiirissä on Qualcommin Snapdragon 410.
ZenFone 2 Max tarjoaa puolestaan huiman 5000 milliampeeritunnin akun, jonka kapasiteetti on liki 2 kertaa suurempi kuin esimerkiksi Galaxy S6:ssa. Näyttö on Deluxe-mallin tavoin 5,5 tuumaa, mutta järjestelmäpiirinä on Laser-mallin tavoin Snapdragon 410.
Selfie-malli on nimensä mukaan kameravetoinen puhelin. Sekä etu- että takakamerat ovat 13 megapikselisiä ja varustettu Real Tone -salamoilla. Kuvia voi ihailla 5,5 tuumaisesta Full HD -resoluution kosketusnäytöstä.
Toistaiseksi Asus ei ole kertonut laitteiden julkaisuaikataulua tai hintatietoja.

Lue myös nämä
Tägit
Asus Asus Zenfone 2 Asus Zenfone 2 Laser Asus Zenfone 2 Deluxe
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.