Suositun launcher-sovelluksen kehitys lopetetaan

Manu Pitkänen
23. marraskuuta, 2015 15:09

Kotinäyttösovellus EverythingMen kehitys on päätetty lopettaa. Ohjelman kehittäjän mukaan heidän liiketoimintamalli ei tuonut yhtiöön tarpeeksi rahaa kulujen kattamiseksi ja toiminnan ylläpitämiseksi. Kasvuyrityksen rahoittajatkaan eivät ilmeisesti olleet enää valmiita laittamaan pääomaa yhtiöön.
EverythingMen ajatuksena oli tehdä puhelimen kotinäytöstä kontekstitietoinen ja dynaaminen. Käytännössä puhelimen kotinäytöllä esitetyt sovellukset vaihtuivat ajan ja paikan mukaan (pohjautuen käyttäjän käyttötottumuksiin), jolloin käyttäjän ei tarvinnut tuhlata aikaa sovellusten etsimiseen. Lisäksi EverythingMe sisälsi universaalin haun, jonka avulla puhelimesta pystyi tekemään keskitetysti hakuja asetuksista, sovelluksista, yhteystiedoista sekä verkosta.
Ohjelman taustalla oleva ajatus on samankaltainen kuin esimerkiksi Nokian Z Launcherissa, vaikka kotinäkymäsovellusten toteutustapa onkin varsin erilainen.
EverythingMe keräsi olemassaolonsa aikana yhteensä 15 miljoonaa latausta. Ohjelma sai huomiota myös Firefox-selainta kehittävältä Mozillalta, joka hyödynsi kotinäkymäsovelluksen tekniikkaa Firefox OS:ssä.

Lue myös nämä
Tägit
Firefox Android Mozilla Mozilla Firefox OS mobiilisovellukset Launcher Z Launcher EverythingMe
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.