Galaxy Note8:n arvostelut julki – Hinta hirvittää

Manu Pitkänen
6. syyskuuta, 2017 6:38

Syyskuun 15. päivänä Suomessa myyntiin tulevasta Galaxy Note8:sta on julkaistu ensimmäiset arvosteluartikkelit. Puhelimen tekniikkaa on kerännyt kehuja, mutta joissain asioissa olisi vielä parantamisen varaa.
Android Police kehuu vuolaasti puhelimen 6,3-tuumaista Infinity Display -näyttöä maailman parhaimmaksi ja tälle väitteelle löytyy myös tutkittua tietoa tueksi. Puhelimen akun kapasiteetti ei erityisemmin häikäise speksilistassa, mutta Android Policen mukaan akkukesto on kuitenkin hyvä. Sivusto näkee hyvänä myös erilaisten ominaisuuksien runsauden – vedenkestävyydestä LED-ilmoitusvaloon – hyvänä asiana.
Huonoa puhelimessa on taas kaksoiskamerajärjestelmän tele-kameran kuvanlaatu, hankalasti sijoitettu sormenjälkilukija sekä poskettoman suuri hinta. Suomessa Galaxy Note8 tulee myyntiin 1029 euron hintaan.
Hinta koetaan ongelmalliseksi myös Engadgetin arvostelussa, jossa kritisoidaan lisäksi vähäisiä ominaisuuslisäyksiä Galaxy S8 Plussaan verrattuna. Samanlaisiin johtopäätelmiin saavutaan myös Tom's Guide -sivuston arvostelussa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.