HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi - toivottuja uudistuksia

Petteri Pyyny
17. lokakuuta, 2017 9:42

Suomen parhaiten arvosteltu uutissovellus, HIGH.FI Uutisvahti Androidille, on päivittynyt uuteen versioon. Sovellus kerää yhteen käytännössä kaikkien kotimaan uutislähteiden uutisotsikot ja järjestää ne käyttäjän haluamilla tavoilla, kategorioihin, suosituimmuuslistoihin tai yksinkertaisesti vain jatkuvasti päivittyväksi uutisvirraksi.
Uusi versio, v1.136, tuo mukanaan yhden erittäin paljon toivotun uudistuksen, kun nyt myös sovelluksen widgetti tukee uutislähteiden suodatusta.
Monella käyttäjällä on Androidin kotinäyttöön kiinnitettynä HIGH.FI:n widgetti, josta näkee näppärästi uutistilanteen yhdellä vilkaisulla. Ongelmana on ollut se, että uutiswidgetti ei ole tukenut uutislähteiden suodatusta. Käyttäjät, jotka ovat halunneet poistaa tietyt uutislähteet (useimmiten erilaiset viihdesivustot) pois uutislistastaan, ovat voineet tehdä niin ainoastaan pääsovelluksessa, mutta widgettiin muutokset eivät ole vaikuttaneet.
Samalla uusi versio korjaa myös kasan pienempiä bugeja: mm. uutisten lisäämisessä suosikeiksi oli tietyissä tilanteissa ongelmia. Myös ns. ICYMI-toiminnon ("tärkeimmät uutiset viime käyntisi jälkeen") kanssa oli joissain tapauksissa ongelmia. Lisäksi käytettyjä kirjastoja on päivitetty uudempiin versioihin ja pienempiä bugeja on korjailtu. Myös uutiskuvia pitäisi olla tarjolla aiempaa useampiin uutisiin.
Toistaiseksi v1.136 näyttää tilastoissa 100,0% stabiiliutta, eli sovellusta ei ole saatu vielä kertaakaan kaatumaan.
Lataa HIGH.FI Uutisvahti Androidille tästä
Voit seurata HIGH.FI:n uutistarjontaa myös muilla tavoin:


Mikäli mieleesi tulee ideoita miten sovellusta ja tarjontaamme voisi vielä kehittää, ota yhteyttä.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.