Aiotko ostaa iPhone X:n? Näin paljon sen rikkominen maksaa sinulle

Manu Pitkänen
30. lokakuuta, 2017 9:29

Applen puhelimia ei ole helppo korjata kotikonstein ja liikkeessä korjaaminenkin maksaa suhteellisen paljon. Se on selkeä huono puoli kalliin iPhonen hankkimisessa. Ennakkomyyntiin viime viikolla tulleen iPhone X:n korjauttaminen maksaa vieläkin enemmän kuin mihin iPhonen käyttäjäkunta on tottunut.
MacRumorsin merkille paneman tietosivun mukaan iPhone X:n näytön korjauttaminen, eli käytännössä vaihtaminen, maksaa ilman vakuutuksia 321,40 euroa. Se on noin kaksinkertainen summa iPhone 6:n ja iPhone SE:n näyttöjen vaihtoon nähden. iPhone 8 Plussan näytön vaihtaminenkin maksaa ilman AppleCare+-vakuutusta 201,40 euroa.
Jos siis päätyy ostamaan lähes 1200 euroa maksavan puhelimen, niin näytön suojaaminen tavalla tai toisella voi olla pidemmän päälle säästöratkaisu – varsinkin jos sinulla on tapana olla hieman huolimaton puhelimen kanssa.
Näytön lisäksi puhelinta kannattaa muutenkin suojella, sillä iPhone X:lle tehtävät muut korjaustoimenpiteet (takuun ulkopuolella) maksavat Applella suolaiset 611,40 euroa. iPhone 8 Plussan korjauttaminen kustantaa 451,40 euroa ja iPhone 8:n huolto maksaa 401,40 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.