YouTuben superkeveyt versio julki – Näin lataat sen

Manu Pitkänen
28. marraskuuta, 2017 11:07

Suomessa saadaan nauttia harvinaislaatuisen hyvistä mobiillidatayhteyksistä, minkä takia suomalaiset kuluttavatkin mobiilidataa ennätyksellisen paljon. Muualla maailmassa datasiirto on kalliimpaa ja/tai sitä on rajoitettu erilaisin keinoin. Erityisesti kehitysmaissa on huonojen yhteyksien ja tiedonsiirron kalleuden takia tarvetta kevennetyille ohjelmistoversioille.
Näiden syiden takia Googlekin on kehittänyt YouTuben Android-sovelluksesta kevyempää Go-versiota, josta löytyy myös mahdollisuus ladata videoita puhelimen sisäiseen muistiin myöhempää katselua varten sekä kyky lähettää kopioita videoista kavereiden puhelimiin Bluetooth-yhteyden yli. Esimerkiksi musiikkivideoita voi olla mukava tallettaa puhelimeen.
Valitettavasti YouTube Go -sovellus on saatavilla ainoastaan kehitysmaissa. Suomalaiset voivat ladata kuitenkin ohjelman APK-paketin APKMirror-verkkopalvelusta ja asentaa sovelluksen puhelimeensa. Ennen asentamista puhelimen asetuksista pitää kuitenkin sallia tuntemattomat latauslähteet.

Lue myös nämä
Tägit
YouTube YouTube Go
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.