OnePlus juhlii syntymäpäivää tarjouksilla, arvonnalla ja yllätyspaketilla

Matti Robinson
13. joulukuuta, 2017 18:17

Kiinalaisvalmistaja OnePlus on yksi tämän päivän suosituimmista Android-valmistajista, erityisesti Suomessa, mutta yhtiön taival on vielä melkoisen lyhyt. Yritys perustettiin joulukuussa 2013, joten se viettää vasta neljättä syntymäpäiväänsä.
Syntymäpäivä onkin itseasiassa aivan pian, 17. päivä, ja synttäreiden kunniaksi tarjolla on muun muassa arvonta sekä tarjouksia. Arvontaan voi osallistua monella tavalla, joiden yhdistäminen parantaa mahdollisuuksia voittaa palkintoja, joihin lukeutuu OnePlus-tuotteita sekä yllätyspalkinto, joka vaikuttaa OnePlus 5T -erikoisversiolta.
Mikäli onni ei kuitenkaan potkaise, niin OnePlus tarjoaa myös alennuksia tuotteistaan. Tällä hetkellä kaikki lisälaitteet ovat 30 prosentin alennuksessa, mutta huomenna yhtiö tuo myyntiin 500 lahjapakettia, joissa on "fanikunnan suosikkituotteita" – mitä ikinä se tarkoittaakaan.
Rajatun erän paketti paljastetaan siis huomenna, mutta voit suunnata itsesi OnePlussan synttärisivulle jo nyt osallistumaan arvontaan, ostamaan lisälaitteita alennuksella ja lukemaan yhtiön tarinasta.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.