Samsung vihjaa – Galaxy S9:ssä on täysin uudenlainen kamera

Manu Pitkänen
25. tammikuuta, 2018 11:58

Samsung paljasti tammikuun alussa CES-messuilla esittelevänsä Galaxy S9:n Barcelonan MWC-messuilla. Nyt yhtiö on lähettänyt lehdistölle varsinaisen kutsukirjeen Unpacked-tapahtumaan, jossa sen on määrä julkistaa tämän vuoden lippulaivan.
Julkistustilaisuus järjestetään Barcelonassa, mutta uuden puhelimen salat paljastetaan päivä ennen MWC-messujen avajaisia – toisin sanoen helmikuun 25. päivänä. Kutsussa annetaan pientä vinkkiä Galaxy S9:n uudistuksista – puhelimen kameran luvataan olevan täysin uudenlainen. The Camera. Reimagined., kuten kutsun oneliner kuuluu.
Aiemmista vuodoista tiedetään jo, että Galaxy S9 tulee sisältämään 12 megapikselin Super Speed Dual Pixel -kameran. Dual Pixel -termillä viitataan Samsungin huippupuhelimista jo tuttuun nopeaan automaattitarkennukseen – kenties Samsung on optimoinut tarkennusta vieläkin nopeammaksi, mikä oikeuttaisi Super Speed -liitteen käytön.
Kiinnostavaa kamerassa on myös se, että optiikan aukkoluku ei ole kiinteä, vaan se voi olla joko f/1,5 tai f/2,4. Varsinaisesta kaksoiskamerajärjestelmästä ei ole kuitenkaan kyse, joten kennoja on vain yksi kappale. Kamera on optisesti vakautettu.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9+ Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.