Reddit-käyttäjä sai käsiinsä Galaxy S9:n ja kertoo kokemuksista

Matti Robinson
16. helmikuuta, 2018 22:10

Galaxy S9 esitellään mitä todennäköisimmin loppukuusta Mobile World Congress -kännykkämessujen alla, ja kuten totuttua niin tiedämme jo tässä vaiheessa miltei kaiken tulevista laitteista.
Toki kaikkia pieniä detaljeja ei onnistuta vuotamaan etukäteen, johon avuksi syöskyykin Reddit-käyttäjä nmarrufo, joka on väitetysti saanut käpistellä uutuuspuhelimen Snapdragon-suorittimella varustettua jenkkiversiota ja on vastannut sivustolla kysymyksiin laitteesta.
Reddit AMA:ssa (Ask Me Anything) kysytäänkin montaa mielenkiintoista asiaa tulevista Galaxy S9 -malleista. Ulkonäkö sekä monet tekniset yksityiskohdat, kuten suoritin, ovat jo pitkälti tiedossa, mutta vastauksissa otettiin kantaa muun muassa kuulokeliittimeen, kaiuttimiin sekä animojeihin.
Hänen mukaansa Galaxy S9 vaikuttaa liki identtiseltä Galaxy S8:aan verrattuna ulkoisesti. 3,5 millimetrin kuulokeliitin löytyy edelleen Galaxy-lippulaivasta, eikä yhtiö ole siis lähtenyt Googlen ja Applen kelkkaan.
Galaxy S9:ssä on stereokaiuttimet, joiden tuottama ääni on testaajan mukaan merkittävästi edeltäjää parempi.
Uutena ominaisuutena Samsung tuo Galaxy S8:lle Applen tapaan animoidut emojit eli animojit. Ne eivät kuitenkaan ole tietojen mukaan aivan identtiset kuin Applella. Yksi pettymyksistä monelle on varmasti Bixby-napin paluu, ja toivoa sopii, että nappi on ohjelmoitavissa.
Luonnollisesti nämäkin tiedot kannattaa ottaa varauksella ja virallisia tietoja saamme vasta Samsungin julkistuksen ohessa, joka on näillä näkymin 25. kuluvaa kuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.