OnePlus 6 -spekulaatiot yltyvät – Tätä se pitää sisällään

Manu Pitkänen
23. maaliskuuta, 2018 10:14

Kevätaurinko ja föhntuuli alkaa hiljalleen lämmittää Suomea, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä että OnePlussan uuden puhelimen esittelyä ei tarvitse odotella enää kovin pitkää aikaa. Niinpä myös huhut OnePlus 6:n ominaisuuksista ovat alkaneet.
Kuvien lisäksi kiinalaisissa sosiaalisen median palveluissa on alkanut levitä ruutukaappauksia puhelimen oletetuista teknisistä tiedoista. Weibossa julkaistujen tietojen perusteella OnePlus 6:ssa olisi kookas 6,2 tuuman näyttö, Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja parhaimmillaan 256 gigatavua tallennustilaa. Takapuolelta löytyy 12 ja 20 megapikselin kennoista koostuva kaksoiskamera.
Ulkonäkönsä ja tekniikkansa puolesta OnePlus 6 pyrkii haastamaan Applen iPhone X:n ja Samsungin Galaxy S9 Plussan – mutta ilmeisesti hinta on tänäkin vuonna kuluttajien kannalta edullisempi kuin kilpailijoilla. Uuden tekniikan käyttö puhelimissa tulee kuitenkin kalliiksi, minkä takia OnePlus voi joutua hieman nostamaan hintojaan viime vuodesta.

Lue myös nämä
Tägit
Android OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.