Etsitkö puhelinta koululaiselle? Nämä Honorit tulevaat pian myyntiin

Manu Pitkänen
13. heinäkuuta, 2018 7:58

Huawei villitsi suomalaiset halpoihin ja edistyksellisiin älypuhelimiin Honor-älypuhelimilla. Tänäkin kesänä markkinoille saadaan uusia malleja, mutta tällä kertaa yhtiö lämmittelee Honor 7 -sarjaa uudelleen kolmella mnallilla.
Uudet mallit ovat nimeltään Honor 7A, 7C ja 7S. Ne tulevat kaikki Suomessa myyntiin heinäkuun aikana ja niiden hinnat vaihtelevat 129-199 euron välillä.
Kallein (199 euroa) uutuuksista on Honor 7C, josta löytyy 8 megapikselin etukamera selfieiden ottoon, Face Unlock -kasvojentunnistus, kahdeksanytiminen suoritin sekä 5,99 tuuman FullView-näyttö, joka peittää lähes kokonaan laitteen etupuolen. Takapuolelta löytyy kaksoiskamera, joka koostuu 13 ja 2 megapikselin kennoista.
Hieman edullisemmassa (179 euroa) Honor 7A:sta löytyy olennaisesti samat ominaisuudet kuin Honor 7C:stä, mutta takapuolen kaksoiskamerasta on luovuttu. Takaa löytyy ainoastaan 13 megapikselin kenno ja edestä kahdeksan megapikselin kamera. Näyttökin on pienempi, 5,7 tuumaa, mutta sekin on malliltaan 18:9-kuvasuhteen FullView-näyttö.
Koululaisille suunnatussa Honor 7S:ssä on niin ikään FullView-näyttö (5,454 tuumaa). Edessä on viiden megapikselin kamera ja takapuolella on 13 megapikselin kamera, kuten edellisissäkin. Puhelimesta löytyy kookas 3020 milliampeeritunnin akku. Hintaa 7S:llä on 129 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Huawei Android Honor 7S Honor 7C Honor 7A
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.