Samsung hankki itselleen ehkä jopa kolmen kuukauden Fortnite-yksinoikeuden

Manu Pitkänen
8. elokuuta, 2018 6:41

Huhujen mukaan Epic Gamesin hittipeli Fortnite olisi tulossa Androidille lähiaikoina, mutta aluksi se olisi ladattavissa ainoastaan ylihuomenna julkaistavalle Galaxy Note9 -älypuhelimelle. XDA-Developersin haltuunsa saaman APK-asennuspaketin perusteella 30 vuorokauden yksinoikeusjakso pitäisi sisällään myös Galaxy Tab S4:n.
Estääkseen APK-paketin asentamisen muihin puhelinmalleihin, Epic Games on lisännyt peliin useita erilaisia tarkistusmetodeja. Peli esimerkiksi tarkistaa onko puhelimessa Galaxy Note9 -puhelimelle ominaista S-Pen-kynää.
XDA-Developersin mukaan Galaxy Note9 -yksinoikeuden päättymisen jälkeen Samsungilla olisi vielä pari kuukautta yksinoikeutta peliin. Toisin sanoen Fortniten voisi asentaa myös vanhempiin Galaxy-älypuhelimiin, mutta ei muiden Android-merkkien puhelimiin tai tabletteihin. Epic Games on jo ilmoittanut, ettei Fortniten Android-versiota tulla jakamaan Google Playssä, kuten useimpia pelejä. Sen sijaan puhelimesta pitää hyväksyä myös muut asennuslähteet ja ladata asennuspaketti pelin virallisilta sivuilta.

Lue myös nämä
Tägit
mobiilipelit Samsung Galaxy Note9 Samsung Android Epic Games Fortnite
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.