Samsung julkaisi Galaxy Note9:n – Tällainen on yksi parhaimmista Android-puhelimista

Manu Pitkänen
9. elokuuta, 2018 18:17

Samsung julkaisi tänään New Yorkissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa puhelimen, joka yhtiön omien sanojen mukaan ratkaisee kaikki ihmisten arkiset ongelmat – liittyivät ne sitten hitaisiin verkkoyhteyksiin, liian lyhyeen akkukestoon, liian alhaiseen suorituskykyyn tai liian pieneen tallennustilan määrään. Tämä puhelin on nimeltään Galaxy Note9.
Note9 saapuu markkinoille neljässä eri värissä: perinteisenä mustana, mutta sen lisäksi saataville tulevat sininen, oranssi ja violetti. Note-mallit ovat olleet aikojen alusta lähtien kookkaita puhelimia ja näin on tälläkin kertaa, sillä Note9:stä löytyy peräti 6,4 tuuman näyttö. Siitä kelpaa pelata tänään Samsungin kanssa esiteltyä Fortniten Android-versiota.
Samsung lupaa Galaxy Note9:n akun kestävän koko työpäivän ajan – ja vieläpä niin, että kenenkään ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta kesken. Tämän pitäisi onnistua 4000 milliampeeritunnin akun ansiosta. Tallennustilaakin pitäisi löytyä kaikille tiedostoille, sillä Note9:n tallennustilavaihtoehdot alkavat 128 gigatavusta ja kalleimmassa mallissa muistia on 512 gigatavua. Markkinoille on myös tulossa Samsungin microSD-kortti, jolla tallennustilan voi laajentaa jopa teratavuiseksi.
Samsung on keksinyt Noten S Pen -kynälle myös uuden fiksun käyttötarkoituksen: se toimii myös kauko-ohjaimena. Lehdistötilaisuudessa S Penillä ohjattiin PowerPoint-esityksen dioja eteen- ja taaksepäin sekä otettiin selfieitä.
Laitteen ennakkomyynti alkaa 9. elokuuta 2018 kello 19:00. Suositushinta 512 Gt:n Note9 -mallille on 1299 euroa ja 128 Gt:n mallille 1029 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Note9 Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.