Windows Mobile 6.5:stä ensimmäiset kuvankaappaukset?

5
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile 6.5:stä ensimmäiset kuvankaappaukset?
Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmästä on saatu ensimmäiset kuvankaappaukset. Niiden perusteella Windows Mobile tulee kokemaan yllättävänkin suuren muutoksen uuden version myötä.

Uusissa kuvissa käyttöjärjestelmä Microsoftin uudistunut mobiilikäyttöjärjestelmä vaikuttaa varsin tyylikkäältä ja käytettävää valikkorakennetta on uudistettu melko radikaalisti.

Kuvat toi julkisuuteen Smartphone France -sivusto. Kuvien aitoutta on yleisesti epäilty, mutta toistaiseksi näitä väitteitä ole pystytty todistamaan. Smartphone France ei kerro mistä se kuvat on haltuunsa saanut, mutta sivuston mukaan lähde on luotettava.

Windows Mobile 6.5 on tulossa markkinoille ensi vuoden aikana. Motorolan puhelinliiketoiminnan johtaja Sanjay Jha paljasti aiemmin Motorolalta olevan tulossa ensi vuonna laitteita, jotka käyttävät Windows Mobile 6.5 -alustaa. Uudesta käyttöjärjestelmäversiosta ei vielä tuolloin tiedetty mitään. Tämän jälkeen Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer kuitenkin vahvisti Windows Mobile 6.5:n olemassaolon viime viikolla.



Windows Mobile 6.5:n on tarkoitus olla pieni päivitys Microsoftin nykyiseen Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään. Suurempi uudistus, Windows Mobile 7, on myös tulossa ensi vuoden aikana.



Windows Mobile 6.5:n tuomista uudistuksista ei ole vielä saatu tietoa. 6.5:n mukana saattaa kuitenkin tullee uusi 6-versio Microsoftin Internet Explorer Mobile -internetselaimesta. Internet Explorer Mobile 6 tulee toimimaan myös vanhemmissa Windows Mobile -laitteissa. Sen uudistuksiin kuuluvat muun muassa parempi sivujen sovitus näytölle, parempi tuki JavaScriptille ja AJAX-tekniikoille sekä Flash Lite 3.1:n lisäys osaksi selainta. Lisätietoa uudistuneesta selaimesta löytyy englanniksi muun muassa Unwired View -sivustolta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Miika (vahvistamaton)

1

Ylempi kuva näyttää aika paljon Microsoftin Zune-soittimen käyttöliittymältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.