Motorolan tulevista puhelimista vuosi tietoja julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevista puhelimista vuosi tietoja julkisuuteen
Motorolan tulevista puhelimista on vuotanut tietoja julkisuuteen. Tietojen mukaan Motorola on lähiaikoina julkistamassa uudet puhelinmallit VE465, ZN300, QA4 Halo, QA1 ja VE66 Lux.

Tiedot ovat toistaiseksi kuitenkin erittäin vähäisiä sekä hajanaisia. Osa tiedoista on peräisin Motorolan omilta verkkosivuilta, jonne tiedot olivat päässeet vahingossa lipsahtamaan.

Juttumme pääkuvana yllä vasemmalla näkyy VE465. Kyseessä on edullinen CDMA-verkkojen simpukkapuhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 1,3 megapikselin kamera.

VE66 Lux tulee nimensä mukaisesti olemaan mitä ilmeisimmin luksusversio aiemmin esitellystä VE66-mallista, vaikka varmistusta tälle tiedolle ei ole toistaiseksi saatu.

ZN300 tulee olemaan liukukannellinen musiikkikäyttöön suunnattu puhelin. ZN300 tulee alla olevan kuvan mukaan olevaan kiiltäväpintainen. ZN300:n ominaisuuksiin tulevat kuulumaan kolmen megapikselin kamera, QVGA-tarkkuuden (240x320 pikseliä) näyttö ja Opera Mini -internetselain. ZN300 vaikuttaisi olevan pieni päivitys aiempaan ZN200-malliin.




QA4 Halosta ei toistaiseksi tiedetä paljoakaan. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin kosketusnäytöllä varustettu puhelin. Huhujen mukaan myös QA4 on CDMA-puhelin, sen kosketusnäyttö olisi kooltaan 2,8 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x400 pikseliä, ja QA4:n ominaisuuksiin kuuluisi myös kiihtyvyysanturi.

QA1:sta tiedetään myös QA4:n tapaan todella vähän. Ainoa tieto on oikeastaan alla oleva kuvankaappausten sarja. Sen perusteella myös QA1 on kosketusnäyttöpuhelin.



Motorola tullee julkistamaan ainakin osan näistä puhelimista ensi kuussa Mobile World Congressissa. Mahdollisesti ainakin ZN300 ja VE66 Lux julkistetaan MWC:ssä, sillä niiden pitäisi olla GSM- ja WCDMA-verkoissa toimivia puhelimia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Mythic (vahvistamaton)

2

Uskomatonta, että tuon näköistä puhelinta (VE465) pukkaa Motorolalta ottaen sentään huomioon, että RAZR2-sarja tuli samalta valmistajalta.

Ulkonäköönkin voisi panostaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mythic (vahvistamaton)

3

Uskomatonta, että tuon näköistä puhelinta (VE465) pukkaa Motorolalta ottaen sentään huomioon, että RAZR(2)-sarja tuli samalta valmistajalta.

Ulkonäköönkin voisi panostaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.