Sony Ericssonilta uutuuksia huomenna, mukana myös odotettu XPERIA X2?

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta uutuuksia huomenna, mukana myös odotettu XPERIA X2?
Sony Ericsson järjestää huomenna Singaporessa CommunicAsia-tapahtuman yhteydessä lehdistötilaisuuden. Odotettavissa on muutaman uuden puhelimen julkistaminen. Sony Ericssonin tilaisuuskutsu antaa aiheen odottaa ainakin yhden ylemmän hintaluokan puhelinten julkistusta Sony Ericssonin uuden Entertainment Unlimited -vision mukaisesti.

Julkistettavien puhelinten joukossa on mahdollisesti myös XPERIA X2, josta viime aikoina olemme kuulleet useampaan otteeseen huhuja ja nähneet kuvia niin mustasta kuin hopeastakin väriversiosta.

XPERIA X2 on seuraaja markkinoilla olevalla XPERIA X1:lle ja seuraa pitkälti edeltäjänsä jalanjälkiä tarjoten kuitenkin pieniä parannuksia siellä täällä. Kyseessä on siis sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu älypuhelin. XPERIA X2 on varustettu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmän tuoreella 6.5-versiolla, minkä lisäksi uutuuden ominaisuuksista tiedetään toistaiseksi vain sen sisältävän 8,1 megapikselin kameran. Pieni mahdollisuus on myös siihen, että uutuuden mallinimi ei lopulta olekaan XPERIA X2 vaan Sony Ericssonin uuden käytännön mukaan jokin yksilöllinen nimi Sation, Ainon ja Yarin tyylin.



Huominen Sony Ericssonin lehdistötilaisuus alkaa kutsun mukaan 16:30 paikallista aikaa eli siis Suomen aikaa jo aamupäivän puolella (kello 11:30) huomenna. Puhelinvertailu.com tulee luonnollisesti uutisoimaan Sony Ericssonin kuulumiset heti tuoreeltaan.

Kuluva viikko on yksi uutistäytteisimpiä ja kiireisimpiä viikkoja koko vuoden aikana mobiilirintamalla. Aiemmin tällä viikolla Nokia julkisti kolme uutuutta, Samsung viisi ja huomenna on siis siis Sony Ericssonin vuoro.

Singaporessa on käynnissä CommunicAsia 2009 -tapahtuma, joka on mobiilialan Aasian vuoden ykköstapahtuma. Koko mobiilialan ehdottoman vuoden ykköskokoontumisen valtikkaa pitää kuitenkin yhä hallussaan yleensä helmikuussa Euroopassa järjestettävä Mobile World Congress (MWC).


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Markus Lehtiniitty

1

Sony Ericsson ei esitellytkään mitään uutta, vaan kertoi vain aiemmista uutuusmalleistaan. Melko tylsää - SE petti odotukset pahasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.