Windows Mobile 6.5 saapui HTC:n Touch Pro2:lle ja Snapille

1
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile 6.5 saapui HTC:n Touch Pro2:lle ja Snapille
HTC on odotetusti tuonut saataville Windows Mobile 6.5 -päivityksen kahdelle aiemmin vanhemmalla Windows Mobile 6.1 -versiolla varustetulle älypuhelimelleen, Touch Pro2:lle sekä Snapille.

Päivitykset ovat saatavilla HTC:n tukisivujen kautta, täältä Snapille ja täältä TouchPro 2:lle. Touch Pro2:n ROM-ohjelmisto päivittyy versioon 1.86.401.0 ja Snapin ROM puolestaan 2.03.405.2-versioon. Päivityksen lataaminen vaatii ensin laitteen sarjanumeron syöttämisen, jonka jälkeen valitaan sopiva ohjelmistoversio sekä latauspaikka.



Toistaiseksi saatavilla on vain yleiset ohjelmistoversiot, mutta Suomen osaltahan tämä ei ole suuri ongelma. Lisäksi HTC varoittaa, että päivitys tyhjentää laitteen kaikista käyttäjän sen muistiin tallentamista tiedoista ja asentamista sovelluksista, joten näistä tulee ottaa varmuuskopiot ennen päivityksen asentamista.

Ennen päivittämisprosessin aloittamista HTC muistuttaa myös huomioimaan, että laitteen akussa on riittävästi virtaa jäljellä - HTC:n mukaan akun varauksen tulee olla yli 50 prosenttia. HTC:n mukaan päivitys voi kestää 30 minuuttia, minä aikana laitteella ei saa tehdä mitään.

Microsoftin tuore Windows Mobile 6.5 tuo mukanaan muun muassa hieman uudistuneen käyttöliittymän, uudemman version Internet Explorer -selaimesta sekä täysin uutena tuttavuutena Windows Marketplace for Mobile -sovelluskaupan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

oldrunner
oldrunner

1

Päivitin Touch Pro2:n Windows 6.5:een. Kaikki sujui kuten ohjeessa sanottiin ja itse asennetut ohjelmat piti asentaa uudelleen. Muuten asennus meni sujuvasti.
Uutuuksia päivityksessä on vähän ja ne ovat hyvään suuntaan. Start valikko on nyt loogisempi ja toimivampi. Parasta ehkä on "Lock" toiminto, jonka voi nyt avata liukukytkimellä iPodin tapaa. Pieni juttu, mutta erittäin hyödyllinen lisäys, koska "Lockia" käyttää kymmeniä kertoja päivässä.
Kaiken kaikkiaan kannattava päivitys ainakin silloin kun se on ilmainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.