Motorolan neljännestä Android-puhelimesta kuvia ja tietoa

Markus Lehtiniitty

Motorolan neljännestä Android-puhelimesta kuvia ja tietoa
Jo Motorolan neljännestä Googlen Android-käyttöjärjestelmällisestä puhelimesta on saatu esiin kuvia sekä tietoja. Ainakin toistaiseksi Zeppelin-nimellä tunnettu puhelin on suunnattu Kiinan markkinoille, mutta antaa mahdollisesti viitteitä myös läntisille markkinoille jatkossa odotettavista Android-puhelimista.

Jo aiemmin julkisuuteen ovat merkittävissä määrin pongahtaneet jo julkistettu CLIQ/DEXT, ensi viikolla julkistettava Droid sekä kehitysnimellä Calgary tunnettu, Droidia muistuttava edullisempi malli. Kun kaikista edellä mainituista on löytynyt QWERTY-täysnäppäimistö, niin Zeppelin vaikuttaisi perustuvan vain kosketusnäytön varaan.



Zeppelinin ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan 3,1 tuuman kosketusnäyttö 320x480 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, FM-radio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä ainakin toistaiseksi melko harvinainen tuttavuus, HDMI-liitäntä.

Zeppelinistä löytyy tuki sekä GSM- että CDMA-verkoille - molemmille verkoille löytyy omat korttipaikkansa. Kiinassa Zeppelin lienee tulossa China Mobilen valikoimiin, sillä se rakentaa 3G-verkkonsa CDMA-tekniikalla. China Mobilen Android-puhelimet ovat aiemmin sisältäneet laajasti muokatun OPhone-version Androidista.

Ja niin, mielenkiintoisesti Zeppelinistä ei ole vielä nähty kuvia etupuolelta, vaan julkisuuteen tulleissa kuvissa puhelin näyttäytyy vain takaa sekä akun alta. Zeppelinistä kertoi ja kuvat esiin toi kiinalainen digi.tech.qq.com-sivusto.

Zeppelinin odotetaan saapuvan Kiinassa markkinoille vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.