Android 2.0 tulossa HTC Herolle, tuore Windows saapui HTC Touch Diamond2:lle

Markus Lehtiniitty

Android 2.0 tulossa HTC Herolle, tuore Windows saapui HTC Touch Diamond2:lle
HTC Hero tulee saamaan uuden Android 2.0 -version Googlen mobiilikäyttöjärjestelmästä päivityksenä lähitulevaisuudessa. Tarkemmasta aikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta HTC on vahvistanut työskentelevänsä asian parissa.

Engadget Mobile -sivusto on saanut HTC:ltä seuraavan kommentin asiaan liittyen: "Kyllä, työskentelemme HTC Herolle tarkoitetun Eclair-päivityksen kanssa. Koska Eclair on merkittävästi parannettu julkaisu, vie Sense-käyttöliittymämme päivittäminen uudelle versiolle jonkin verran aikaa. Pyydämme pysymään toistaiseksi kärsivällisinä työskennellessämme nykyistä Heroa vastaavan tiukasti integroidun kokemuksen tuomiseksi." Android 2.0:han tunnetaan myös Eclair-projektinimellä.



Edellä lainattua kommenttia vastaava varmistus saatiin myös Twitterin kautta: "Huhut ovat totta! Hero tulee saamaan Eclair-päivityksen. Pyydämme kärsivällisyyttä päivittäessämme Sensen uudelle, miellyttävälle Android-käyttöjärjestelmälle." Hero tulee hyppäämään suoraan sen nykyisin tarjoamasta Android 1.5:stä uuteen Android 2.0:aan. Android 1.6 -päivitys jää siis eurooppalaisen Heron osalta välistä pois.

HTC:n muiden Android-puhelinten (Dream, Magic, Tattoo) kohtalosta ei toistaiseksi ole tietoa. HTC ei ole erikseen kommentoinut Android 2.0 -päivityksen tuloa kyseisille puhelimille.

Ensimmäinen Android 2.0:lla suoraan markkinoille tuleva puhelin on eilen julkistettu Motorolan DROID Verizonille. Se tulee Yhdysvalloissa markkinoille 6. marraskuuta.

---

Täysin erillisenä uutisena: HTC:n Touch Diamond2:lle on tullut saataville puhelimen Microsoftin uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään vievä päivitys. Aiemmin olemme kertoneet jo vastaavan päivityksen saatavuudesta HTC:n Snap- ja Touch Pro2 -puhelimille.


Windows Mobile 6.5:n tuovan ROM-päivityksen voi ladata HTC:n tukisivuilta.

HTC varoittaa, että päivitys pyyhkii laitteen muistin kaikista käyttäjän tallentamista tiedoista, joten niistä tulee ennen päivittämistä ottaa varmuuskopiot. Päivitys kestää HTC:n mukaan jopa 30 minuuttia, minkä aikana laitteella ei saa tehdä käytännössä mitään. Lisäksi akussa pitäisi HTC:n mukaan olla varausta aloitettaessa päivitysprosessi yli 50 prosenttia.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.