Nokia julkisti 2710 Navigation Editionin - navigointia edullisemmassa hintaluokassa

13
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti 2710 Navigation Editionin - navigointia edullisemmassa hintaluokassa
Nokia on julkistanut 2710 Navigation Edition -puhelinmallin. Kyseessä on edullinen, nimensä mukaisesti erityisesti navigointikäyttöön soveltuva puhelin.

Nokian mukaan 2710 Navigation Edition on yhtiön edullisin karttasovelluksella sekä GPS-paikannuksella varustettu puhelin. Lisäksi puhelimesta löytyy digitaalinen kompassikin, joka tuo oman lisänsä erityisesti kävellen liikuttaessa. Nokian mukaan puhelimen mukana tulee myös ääniohjatun käännös käännökseltä -navigoinnin elinikäinen lisenssi sekä autoteline ja -laturi (kuvassa jutun lopussa).

Nokian mukaan asianmukaiset kartat toimitetaan valmiiksi puhelimen muistiin ladattuna, jotta niitä ei tarvitse ladata puhelinverkkoyhteyden yli, mikä tietyissä tilanteissa voi olla tyyristä. 2710 Navigation Edition on suunnattu pääasiassa kehittyville markkinoille, mutta voi muodostua suosituksi myös kehittyneilläkin markkinoilla.



Karttoihin ja navigointiin liittyvien ominaisuuksien ohella puhelin tarjoaa muun muassa 2,2 tuuman näytön, kahden megapikselin kameran, microSD-muistikorttipaikan (mukana kahden gigatavun kortti), musiikkisoittimen, FM-radion, 3,5 mm:n standardin kuulokeliitännän, tuen Nokian Ovi Mail -sähköpostipalvelulle sekä pikaviesteille sekä GPRS-datayhteydet. Valmiusaikaa 2710 Navigation Editionille luvataan 18 päivää ja puheaikaa neljä tuntia ja 20 minuuttia.

2710 Navigation Editionin verottomaksi hinnaksi Nokia arvioi 110 euroa - markkinoille uutuuden pitäisi saapua vuoden 2010 toisella neljänneksellä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
jeesus21 (vahvistamaton)

2

Olisi hyvä jos jutussa mainittaisiin onko Puhelin S40 vai S60 käyttiksellä. Kokeneemmat puhelin expertit kyllä jo tosin näkee puhelimen näppäimistöstä käyttääkö se S60 käyttöjärjestelmää.

Vastaa
TemeTee
TemeTee

3

@2
Ainakaan S60 puhelimista tuttua valikkonäppäintä tuossa ei ole.
Veikkaan että S40 on aika varmasti kyseessä.
Toisaalta se valikkonäppäin sopisi hyvin tuohon vihreän luurin päälle...
S40 aika varmasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sepi (vahvistamaton)

4

Yleensä hieman arvokkaampien puhelimien ystävänä nyt kyllä säväyttää. Elinikäinen navigointi tarjolla edulliseen hintaluokkaan muutenkin pätevässä paketissa. Tuo myy kuin häkä!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

6

Nokia saisi hypätä Androidiin näissä halpispuhelimissa, varmasti löytyisi enemmän potentiaalisia ostajia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow (vahvistamaton)

10

@6
Android vaatii vaan sisälleen ihan eri rautaa mitä esim tässä käytetään. Edes keskiluokan kännyt eivät oikein tahdo Androidia jaksaa pyörittää.

Jos tämä markkinoidaan oikein niin tällä on hyvät mahdollisuudet 5-10 miljoonan yksikön myyntiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

11

> Yleensä hieman arvokkaampien puhelimien ystävänä nyt kyllä
> säväyttää. Elinikäinen navigointi tarjolla edulliseen
> hintaluokkaan muutenkin pätevässä paketissa.

Series 40 laite, rajoittaa kuitenkin sovellusmahdollisuuksia, mutta voimakas hinnoittelu nostaa kiinnostusta, mutta kun katsoo mihinhintaa tänään saa Symbian GPS konetta, niin ensikesänä tuon vahvuudeksi jää - navigointilisenssi, jos sekään.

Vastaa
Jamper
Jamper

13

Aivan hyvä hinta/laatu tämä luuri. Navi toki tuntuu alkukantaiselta ja hitaalta ja jopa epätarkalta eli sovellus varmaan ihan ekoja joita koskaan tehty tms.
Näppis nakkisormille aika paha käyttää, mutta harjoittelulla np.
toimintoja ihan riittävästi huntin puhelimeks´ mobiilikaistalla tomii netti ihan mainiosti, joten ei tartte jokapäivä enää avata ees tätä raahattavaa. Valikoita pystyy muokkaa ihan kivasti, että napin painalluksella saa navigaattorin päälle tai halutessaan yhdellä painalluksella s-posteihin tai facebook:in :))
jos olis tähän laittanu 5Mpix kameran niin muita luureja ei edes tarvitsis tehdä enää :O asteikolla 4-10 annan 8 1/2 (jos navi olis parempi eli enemmän valikoita käytettäessä ja näppäimet isommat olis ollu pääle ysin)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.