LG kiusoittelee videolla tulevaa neliydinluuria

13
Matti Robinson

LG kiusoittelee videolla tulevaa neliydinluuria
LG on innostunut kehuskelemaan tulevaa Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiiriä käyttävää puhelintaan. Aiemmin Qualcommin vahvistamasta Android-puhelimesta nähdään nyt teaser-videota.

LG Korean julkaisi erillisen sivuston, jolla kiusoitellaan tulevaa Optimus-puhelinta. Ensimmäinen kuudesta videosta on nyt julkaistu ja sillä kuullaan (koreaksi) kehuja erityisesti uusista suorittimista.

Vahvistuneen APQ8064-järjestelmäpiirin lisäksi puhelimeen on huhuttu muun muassa 13 megapikselin kameraa, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 4,7 tuuman HD-näyttöä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (13)

PJL78
PJL78

2

Riittääköhän noi ytimien määrät mihinkään? Todellisuudessa yksikin riittää, jos kaikki toimii jouhevasti ja sulavasti ilman ongelmia ja kokonaisuus on yhteensopiva ja toimiva. Akkukin kuluu noissa jo varmaan tunnissa.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

3

@2
Aina näitä ytimien määrien poraajia riittää joka uutiseen. Akkuhan kestää paremmin noilla moniytimisillä luureilla, onhan se nyt todistettu jo useassakin testissä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

@3
Toki riittää. En itsekään usko, että luurissa neljää ydintä mihinkään tarvii, kun ei sitä tietokoneissakaan vielä osata hyödyntään täysin.
Jos olet toista mieltä, niin kerro toki. Tuo akunkeston parantuminen, jossain määrin voi olla yksi. Toki onko sitäkään todistettu vai onko vain markkinapuhetta?

Vastaa
arivesa
arivesa

7

Mitäs kiusoittelua tässä on? Jokainen voi hakea kaupasta SGS III luurin neliytimellisellä Samsungin Exynos-prosessorilla,nyt.

Ymmärtääkseni ytimien määrä korreloi yhtaikaa livenä oleviin ohjelmiin.Yhdellä prosessoidaan yhtä kerrallaan,muut aukiolevat ovat "stand-by".Jo kahdella voi toinen tehdä taustatyötä,itsenäisesti.

Virrankulutus eli akkukesto kuulemma riippuu prosessorin johdinraitojen leveydestä.Mitä kapeammat raidat,sitä pienempi sähköntarve ja siis hukkalämmön tuotto.Nanometreissähän nuo ilmaistaan.

Siis mikä tässä on niinkuin uutta? Qualcomm tekee nähdäkseni ARM arkkitehtuurilla nyt vastaavaa prosessoria kuin Samsung.
En näe mitään mullistavaa uutta,paitsi ehkä LG:lle.

Vastaa
arivesa
arivesa

8

@8:
Turha polttaa päreitä tämän takia.Selvinpäin ymmärrät,että tietty niissä on eroa.Yksi ydin on historiaa jokatapauksessa.

Kyse taisi olla siitä, montako tarvitaan? Kaksi vai neljä?
Aika näyttänee toimivimman ratkaisun.
Miestäni kaksi ydintä on riittävä.

Vastaa
Raattis
Raattis

10

LG Optimus 2x -omistajana voin todella sanoa: olisinpa hommannut muun puhelimen.

En tiedä, mitä LG on tehnyt tolle käyttikselle, mutta se on jatkuvasti jumissa, eikä päivityksiä tule ikinä. Seuraava luurini on Nexus tai Galaxy. Ehkä molempia.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

11

@11
Itsellä oli kans sama luuri ja oli kyllä sit jotain aivan muuta. 2kk jälkeen palo hermot ja menin tappeleen paikalliseen giganttiin että palautan puhelimen ja haluan rahat takas. No 2h siellä väännettiin mutta suostuivat lopulta:) Ei siinäkään raudassa mitään vikaa ollut, mutta ohjelmisto vaan oli niin surkee että ei mitään rajaa.

Vastaa
aj84
aj84

12

"euheke"

Kuinka pihalla voi asioista olla ? Näköjään ihan eri kartalla jopa. Noista sinun ytimistäsi EI ole mitään käytännön iloa ellei ohjelmistoa ole optimoitu niitä käyttämään. Tätä ne eivät vielä nykypäivänä ole. Lumia puhelimet pelaavat todella mainiosti "ainoastaan" yhdellä ytimellä koska optimointi on kunnossa. Samoin iPhone pärjää vallan mainiosti kahdella ytimellä koska se on optimoitu ottamaan niistä vähistäkin hyöty irti.

Samanlaisilla markkinointipuheilla kuin omasi esimerkiksi AMD aikanaan kauppasi ensimmäisiä Athlon X2 prosessoreitaan, paitsi että käytännössä niillä ei tehnyt hevon helevettiä koska mikään ei niitä tukenut vielä pitkiin aikoihin.

Kaltaisiisi typeryksiin törmää aika harvakseltaan täällä Afterdawnin puolella joten onnittelut siitä. Suosittelisin kuitenkin vaihtamaan maisemaa vaikka Suomi24:n tai DigiTodayn puolelle. Siellä kaltaisiasi neropatteja sikiää ongelmaksi asti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.