HTC haastamassa Galaxy Note III:n kuuden tuuman One Max -luurilla

Teemu Laitila

HTC haastamassa Galaxy Note III:n kuuden tuuman One Max -luurilla
Viiden - kuuden tuuman näytöillä varustetuille puhelimille on olemassa oma laaja ostajakuntansa, josta myös HTC vaikuttaisi haluavan osansa. HTC:n vastaus puhletti-kategoriaan on HTC One Max, joka ennakkototietojen perusteella olisi varustettu noin kuuden tuuman ruudulla.

Saksalaisen Mobile Geeks -sivuston omiin lähteisiin perustuva huhu ei ole täysin tuore, vaan One Max -mallista huhuttin jo keväällä. Keväällä liikkuneet tiedot eroavat muutamilta pieniltä osin saksalaissivuston mainitsemista. Molemmat lähteet ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että One Max olisi ulkoisesti kuin One ja sen sisuksista löytyisi Snapdragon 800 -piiri. Keskusmuistia olisi kaksi gigatavua ja kamera olisi sama UltraPixel-kamera kuvanvakaimella kuin alkuperäisessä One-mallissa. Sisäistä tallennustilaa kerrotaan olevan mallista riippuen enintään 64 gigatavua.



Keväällä Full HD -näytön kooksi mainittiin 5,9 tuumaa, kun Mobile Geeks puhuu tasan kuudesta tuumasta. Kyseessä saattaa olla myös pyöristysvirhe, jos paneelin tarkka koko on esimerkiksi 5,99 tuumaa. Tiedot eroavat toisistaan myös akun kapasiteetin osalta. Keväällä puhuttin 3300 mAh akusta, kun tuorein huhu mainitsee 3200 mAh akun.

Vahvistus tietoihin saataneen syyskuussa, kun HTC:n pitäisi julkaista puhelin. Myös Samsungilta odotetaan Note III -puhelimen julkaisua syyskuun alussa IFA-messuilla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.