Sony Xperia Z2:n julkaisu viivästyy jälleen - uusia ongelmia ilmennyt?

3
Juha Tuppi

Sony Xperia Z2:n julkaisu viivästyy jälleen - uusia ongelmia ilmennyt?
Sony Mobile Hong Kong on ilmoittanut Xperia Z2:n markkinoille saapumisen viivästyvän entisestään - tällä kertaa syynä muutkin kuin valmistusongelmat?

Raportoimme aikaisemmin Sonyn Xperia Z2 -lippulaivapuhelimen Euroopan-julkaisun viivästyvän toukokuun alkuun erinäisistä tuotanto-ongelmista johtuen. Tuoreimpien tietojen perusteella Xperia Z2:ta on turha odottaa markkinoille ennen kesäkuuta, kertoo Xperia Blog.

Päivitys 9.4.2014 20:00 - GSM Arenan mukaan Sony kykenisi kaikesta huolimatta toimittamaan luvatut älypuhelimet ainakin osalle Iso-Britannian jälleenmyyjistä jo toukokuun alkuun, kuten aiemmin oli suunniteltu.



Ottaen huomioon, että älypuhelin on kuitenkin jo julkaistu Singaporessa ja brittiläinen jälleenmyyjä Clove Technology on julkaissut siitä jo videoarvostelunkin, voisiko viivästyminen johtua myös jostain muusta kuin tuotanto-ongelmista? Siltä ainakin vaikuttaa singaporelaisten käyttäjien kommenttien perusteella: singaporelainen Hardware Zone -sivusto raportoi eilen Xperia Z2:ssa ilmenneistä käyttö- ja rakenneongelmista. Sen mukaan puhelimen omistajat ovat valittaneet laitteen kuumentuvan 4K-videota tallennettaessa siihen pisteeseen saakka, että kamerasovellus sammuu. Puhelimen näytön lasipaneelin ja alumiinirungon väliin vaikuttaa myös jäävän rako, joka saattaisi haitata laitteen vedenpitävyyttä.

Sony Mobile Singapore on ilmoittanut olevansa tietoinen ongelmista ja selvittävänsä asiaa. Ratkaisuksi Xperia Z2:n ylikuumenemiseen kuvattaessa he ovat ehdottaneet, ettei laitteella kuvattaisi 4K-tasoista videota kuin korkeintaan pari minuuttia kerrallaan.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

No hyvä, etten jäänyt odottelemaan. Olen G2:een vallan tyytyväinen, kamerakaan ei paljoa häviä. 4K-videot kännyköissä on samaa luokkaa kuin 1440p näytöt - turhia.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

2

Sony siis julkaisi puhelimen tammikuun alussa ja Sonylla kestää puoli vuotta saada se kuluttajien käsiin? Ei näin... Voisivat ottaa HTC:stä ja M8:n lanseerauksesta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti DonZQ:

Sony siis julkaisi puhelimen tammikuun alussa ja Sonylla kestää puoli vuotta saada se kuluttajien käsiin? Ei näin...



Uutisen perusteella ongelmat on mahdollisesti ilmenneet sen Singaporen julkaisun myötä, ehkä pitkässä juoksussa parempi korjailla tuotanto-ongelmat ennen euroopan/muunmailman aloitusta, vaikka sitten parikuukautta julkaisuaikataulu viivästyisikin (ja se HTC M8 kerkiää sitä ennen). Jos ongelma johtuu esim jostain komponentistä niin siinä äkkiä heilahtaa kuukausi jos toinenkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.