Uusia paljastuksia Samsungin tulevasta Bixbystä

Matti Robinson

Uusia paljastuksia Samsungin tulevasta Bixbystä
Samsungin tulevien Galaxy S8 -huippumallien ominaisuuksista on puhuttu julkistuksen lähestyessä enevissä määrin, mutta iso osa huhuilusta on keskittynyt mm. näyttöön ja muihin hardisominaisuuksiin. SamMobile on kuitenkin saanut käsiinsä tietoja myös ohjelmistopuolen uudistuksista.

Tarkemmin kyseessä on Galaxyjen uusi ääniavustaja Bixby, joka tuo mukanaan muita avustajia monipuolisemmin toiminnallisuutta. SamMobilen mukaan Bixby osaa käyttää hyväkseen kaikkia puhelimen natiivisovelluksia ja pystyy lisäksi tekemään maksuja ominasuudessa, joka nimetään todennäköisesti Bixby Payksi.

Nyt uusimmissa huhuissa Bixby pystyy vieläkin monimutkaisempiin ongelmanratkaisutoimenpiteisiin. Avustaja osaa nimittäin tulkita kameran kuvaa ja hakea oikeita asioita käyttäjälle verkosta. Tämä voi olla kenties esimerkiksi käännös kielestä toiseen tai leffajulisteen perusteella haettavat tiedot näytösajoista. Vastaavanlaista toiminnallisuutta on kehitetty Googlen toimesta Goggles-sovellukseen.



Huhujen mukaan Samsungin laitteissa oleva kamerasovellus tulee sisältämään oman Bixby-nappinsa, jolla kuvauksen kohteet saa prosessoitua avustajan kautta.

Galaxy S8 -laitteiden julkistus epäillään tapahtuvan maaliskuun 29. päivä. Tuolloin esitellään todennäköisesti myös Bixby, joka jäänee toistaiseksi ainoastaan uusista huippumalleista löytyväksi ominaisuudeksi. Ei siis kannata pidättää hengitystä, että edes vanhat Galaxy S:t saisivat sitä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.