Miten poistaa lähetetty WhatsApp-viesti? Se on mahdollista pian

Manu Pitkänen

Miten poistaa lähetetty WhatsApp-viesti? Se on mahdollista pian
WhatsApp on alati kehittyvä sovellus, joten sen käyttö viestiohjelmana paranee lähes päivittäin. Ohjelman beta-versioista paljastuu hyvissä ajoin etukäteen millaisia uusia ominaisuuksia yli miljardin whatsaappaajan ulottuville on tulossa.

Beta-versioissa tapahtuvia muutoksia seuraavan Twitter-käyttäjä @WABetaInfon mukaan iOS- ja Android-sovelluksiin on tulossa ainakin mahdollisuus jakaa livenä oma sijainti. Jo nykyään oman sijainnin lähetys on mahdollista, mutta kyse on staattisesta tiedosta: sijainti ei muutu jos olet liikkeessä. Live location -ominaisuuden avulla kaverisi näkevät tarkalleen missä paikassa olet milloinkin.

Ominaisuus on kätevä jos olet esimerkiksi sopinut tapaamisen kaverisi kanssa ja haluat tarkistaa kuinka kauan hänellä vielä kestää tulla paikanpäälle. Oman sijainnin "broadcastaukselle" voi määrittää joko aikarajoituksen tai sen voi asettaa jakamaan sijaintitietoa kunnes ominaisuus suljetaan.

WABetaInfon mukaan WhatsApp on lisäämässä pikaviestimeensä myös mahdollisuuden poistaa tai perua lähetetty viesti viiden minuutin sisällä. Web-palvelussa aikamäärettä voi muokata haluamakseen. Ominaisuuden teknisestä toteutuksesta ei kerrottu paljoakaan, mutta ilmeisesti jo vastaanotettua viestiä ei voi poistaa, vaan peruutus onnistuu ainoastaan jos viesti on lähetetty, mutta ei vielä päätynyt vastaanottajalle.



Julkaistun ruutukaappauksen perusteella WhatsAppin Windows Phone -versioon olisi tulossa lisäksi mahdollisuus vaihtaa omaan tiliin sidottua puhelinnumeroa.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.