Vuoto vahvistaa: Galaxy S8 Activen akku kolmannes perusmallia suurempi

Puhelinvertailu

Vuoto vahvistaa: Galaxy S8 Activen akku kolmannes perusmallia suurempi
Hiljattain pääsimme ensimmäistä kertaa näkemään kunnollisen kuvan tulevasta Galaxy S8 Active -älypuhlimesta. Samsungin huippupuhelimen suosittu sisarlaite tulee tänäkin vuonna myyntiin ja tarjoaa vaihtoehdon kestävämpää laitetta kaipaavalle.

Evan Blassin kuvan lisäksi tekniikasta on arveltu viimeisten viikkojen aikana ja yksi huhutuista ominaisuuksista, joka muuttuu Galaxy S8:aan nähden on akkukapasiteetti. Huhut ovat kertoneet, että Galaxy S8 Active saa suuremman, kenties peräti 4000 milliampeeritunnin akun.

3000 milliampeerin Galaxy S8:n rinnalla tämä tarkoittaisi merkittävästi parempaa akkukestoa, jota on totuttu näkemään Active-malleista. Viimevuotisessa Galaxy S7 Activessa oli juurikin 4000 milliampeeritunnin akku, joka oli kolmanneksen Galaxy S7:n akkua suurempi.

Nyt Android Police on saanut käsiinsä manuaalin, joiden tiedoista paljastuu huhuttu akkukapasiteetti. Tälläkin kertaa Activesta löytyy 1000 milliampeerituntia enemmän akkua kuin Galaxy S8 -perusmallista. Samalla vuodosta paljastui myös uusia kuvia, joita on nähtävissä lisää AP:n jutusta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.