WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin

Puhelinvertailu

WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin
Facebookin omistama maailman suosituin viestipalvelu – ainakin toistaiseksi – WhatsApp on uudistanut ryhmien toimintaa sovelluksessaan.

Yhtiön mukaan ryhmät ovat olleet aina tärkeitä WhatsApp-kokemuksessa, ja nyt niihin tuodaan odotettuja uusia ominaisuuksia. Olipa siis kyseessä kaveriporukka, firman ryhmä tai perheen sisällä käytetty keskustelupalsta, niin uudet ryhmäominaisuudet tuovat monipuolisempia mahdollisuuksia ryhmäkeskusteluihin.

Tässä uudet ominaisuudet:

Kuvaus: Nyt ryhmille voi antaa kuvauksen, jossa kerrotaan lyhyesti esimerkiksi ryhmän tarkoituksesta tai mahdollisesti kyseisellä hetkellä tärkeästä tiedosta. Uudet käyttäjän näkevät kuvauksen keskustelun ylälaidasta.

Järjestestelmänvalvoja: Järjestelmänvalvojat eli adminit voivat ryhmän asetuksista säätää kuka pääsee muuttamaan ryhmän tietoja, ikonin ja kuvauksen. Lisäksi adminit voivat poistaa toisten käyttäjien admin-oikeuksia, mutta ryhmän luojia ei voi enää poistaa ryhmästä.



Maininnat: Jos olet ollut pitkään pois ryhmän viestittelystä, niin pääset nopeasti tarkastamaan sinua koskeneet viestit @-näppäimellä, joka löytyy oikeasta alanurkasta.

Henkilöhaku: Voit hakea ryhmän jäsenistä ryhmän infosivulta.

Nämä päivitykset ja muutamia muita korjauksia saapuu Androidille ja iPhonelle päivityksessä, jonka jakelu on alkanut tänään.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.