Sony Ericsson W910i

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W910i Sony Ericsson on panostanut matkapuhelinvalmistajista kaikkista innokkaimmin musiikkipuhelimiin Walkman-sarjallansa. W910i jatkaa näitä panostuksia.

W910i asettuu varsin korkealle Walkman-sarjassa eli siitä löytyy paljon kaikkea.

Uusi, mielenkiintoinen juttu W910i:ssä on liikeohjaus. Puhelinta sivuille heiluttamalla voidaan vaihtaa kappaletta joko eteen- tai taaksepäin. Myös soittolistaa voidaan sekoittaa (shuffle) puhelinta heiluttamalla. Jos tämä toimii hyvin, on se mukava ominaisuus ja lisää käytön helpoutta. Toinen musiikkiin liittyvä uusi asia on se, että mukana tulee nyt uusi Sony Ericssonin Media Manager -ohjelmisto tietokoneelle aiemman Disc2Phone-softan sijaan. Luultavasti tämäkin muutos on parannusta.

Uudessa ohjelmistossa on mielenkiintoinen ominaisuus. Ohjelmisto yrittää päätellä automaattisesti kappaleiden mielialan, esim. surullinen tai hurlumhei-meininki. Puhelimessa on sitten mahdollisuus kuunnella kappaleita näiden mukaan. Hyvä juttu, jos toimii. :) Muilta osin W910i on musiikkiominaisuuksiltaan samaa tuttua vahvaa Walkman-linjastoa. Kaikki tarpeelliset ominaisuudet löytyvät.



Ominaisuuspuolelta löytyy suuri 2,4 tuuman QVGA-näyttö, kahden megapikselin kamera, internet-selain, sähköposti, Bluetooth stereotuella, kaiutinpuhelin ja radio. W910i on 3G-puhelin ja ilahduttavasti tukee myös huomattavasti nopeampaa HSDPA-lataustekniikkaa. HSDPA-puhelimia ei Sony Ericssonilla ole ainakaan liikaa ole.

Musiikille tilaa tuo Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. Mukana tulee yhden gigatavun muistikortti. Sisäistä muistia W910i:ssä on 40 megatavua.

Ilahduttavaa on W910i:n kompakti koko, mitat ovat 99 x 50 x 12,5 mm. Painoakin on todella vähän näin ominaisuusrikkaalle puhelimelle sentään: 86 grammaa.

Huono puoli on, että W910i on tulossa markkinoille vasta loka-joulukuussa eli vielä joutuu odottamaan hyvän tovin. Hinnasta ei ole tietoa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Beau (vahvistamaton)

1

Tämä on ihan ehdoton hankinta. Päivittäkäähän heti kun hinta ja julkaisupäivä on tiedossa :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Beau (vahvistamaton)

2

Puhelin kaupoissa. Hinta halvimmillaan 420e ja kalleimmillaan 600e.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Beau (vahvistamaton)

4

No sepä jännää. Hintaseurantako kertoo milloin jokin tuote on kaupoissa ja millon ei? Hintaseuranta.fi FAQ:ssa luki ainakin vielä viikko sitten, että mikäli tuote on hyvin uusi, sitä ei todennäköisesti ole vielä hintaseurannassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.