Nokia 6555

11
Markus Lehtiniitty

Nokia 6555Nokia 6555 on tyylikäs, kompakti 3G-simpukkapuhelin. 6555:ssa on painotettu juuri tyylikkyyttä ja on kyllä sanottava, että ainakin omaan silmääni 6555 taitaa olla Nokian toistaiseksi tyylikkäin simpukkapuhelin. Linjoissa on tiettyä sulavalinjaisuutta. Nokia korostaa myös itse tätä, lisäksi saranan kerrotaan olevan upotettua mallia.

Poiketen nykytrendistä kuitenkin, 6555 ei ole superohut. Paksuutta on 19,6 millimetriä, joka nykyaikana on jo paljon. No, kokonaisuutena 6555:kin on hyvin taskuunuppoava. :)

Ominaisuuspuolella 6555 on perusvahva, kuten sopii odottaa. Kuten jo mainittua, kyseessä on 3G-puhelin. Puhelimesta löytyy kamera, mutta jostain kumman syystä kameran megapikselimäärästä ei löydy tietoa laitteen tuotesivuilta tai lehdistötiedotteista. Toistaiseksi meilläkään ei siis ole siitä varmaa tietoa...

Näyttö on 16,7 miljoonan värin QVGA-näyttö, eli erittäinkin hyvä. Lisäksi voidaan mainita Bluetooth, 30 megatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka ja ulkonäytön analoginen kello.



Jotenkin itselleni jää 6555:stä Samsung-tyyppinen fiilis, jotenkin se näyttää Samsungilta. Olisiko syynä sitten juuri tuo analoginen kello, joita juuri Samsungin simpukoissa on paljon nähty?

Positiivista on, että 6555:n pitäisi olla markkinoilla jo syyskuun aikana. Värejä on tulossa musta-hopeaa, punaista ja kullanruskeata. 6555 on hyvä lisä Nokian mallistoon, tyylikäs simpukka nykypäivän ominaisuuksilla. Myös hinta on kohdallaan: 200 euroa ilman veroja on hinta-arvio. Tähän hintaan 6555 tarjoaa hyvän paketin ulkonäköä ja ominaisuuksia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
JatZ (vahvistamaton)

2

ei tarjoa yhtään mitään uutta, ei ominaisuuksiltaan, eikä muotoilultaan... joku epätoivoinen yritys käyttää hyödyksi iPhonen musta + kromi/hopea väritystä... Nokia tulee niiiiiiin perässä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cyka (vahvistamaton)

3

Ihan ok:lle mun mielestä näyttää. Jotkut yksilöt on niin kyllästyneit- firmaan että mollaa joka puhelinta. Jokainen kännyhän on jonkun toisen tapainen ainakin tietyissä asioissa.

Kokonaisuutena vaikuttaa OK:lle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
(vahvistamaton)

4

Kyllä ainakin minun kiinnostuksen herätti. Tuossa mitää iPhone-imitointia ole, musta + kromi keksittiin jo ennen ku JatZi oli edes pilke faijasa silmäkulmassa. Ainut mikä ahistaa on tuo paksuus. Ei razorin jälkee tekis mieli noin paksuun kikottimeen kajota.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Matti (vahvistamaton)

5

Jos tuossa todellakin on HSDPA (megabitti datasiirto), niin on se halvin nopea bittimodeemi ilman kytkykauppaa (vrt. Elisa tai saunalahti HUAWEIN usb bittimodeemi).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pete (vahvistamaton)

7

Komea on, mutta miksi tätä yksilöä pitää verrata johonkin vanhalla tekniikalla tehtyyn iPhoneen? Nokia 6555 on sentään 3G. Ei sitten niin kuin yhtään samaa, yhtään. Puhelin on joka tapauksessa hieno ja varmasti parempi kuin moni muu Nokialainen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
noksupoksu (vahvistamaton)

8

"
ei tarjoa yhtään mitään uutta, ei ominaisuuksiltaan, eikä muotoilultaan… joku epätoivoinen yritys käyttää hyödyksi iPhonen musta + kromi/hopea väritystä… Nokia tulee niiiiiiin perässä

Comment by JatZ — August 24, 2007"

kts 6233, iphonessa ei ole mitään uutta, apple tulee niin perässä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Viljami (vahvistamaton)

9

Onhan se tyylikäs, mutta jos olisin tiennyt kuinka onneton nimihaku on, olisi jäänyt kauppaan. Vekotin kun hakee joko etunimen tai sukunimen mukaan, riippuen asetuksista. Vanhat minulla olleet mallit kun hakivat sekäettä. selvä ohjelmamoka

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
FaNi

11

Onko tuossa nokian 6555 : ssa siis 1,3 megapikselin kamera?? KUn mistään ei löydy oikeenlaista tietoo niin toivon et joku kommentoi tähän jottain :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.