Tietoja kahdesta julkistamattomasta Sony Ericssonin puhelimesta

5
Markus Lehtiniitty

Tietoja kahdesta julkistamattomasta Sony Ericssonin puhelimesta
Sony Ericssonilta on jälleen vuotanut tietoja ja kuvia verkkoon kahdesta tulevasta, vielä julkaisemattomasta puhelimesta.

Ensimmäisen koodinimi on Kate (kuvat vasemmalla) ja se on pieni päivitys C902-malliin ja myös Kate tullee kuulumaan C-sarjaan mallinimeltään. Muutoksia on tehty ohjelmistopuolelle verrattuna C902:een. Kyseessä on viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla varustettu Cyber-shot-kamerapuhelin. Kameran yhteydestä löytyy xenon-salama sekä erillinen näppäin, jonka avulla onnistuu vaihto kuva-, video- ja esikatselutilan välillä.

Kyseessä on 3G-puhelin ja tuki löytyy myös HSDPA-datayhteyksille ja GSM-verkoissa EDGE-tiedonsiirrolle. Kyseessä on 3G:n ohella nelitaajuus-GSM-puhelin.

Katen odotetaan asettuvan noin 300 euron hintaluokkaan ja Sony Ericsonin arvellaan julkistavan sen lokakuun aikana muutaman samanaikaisesti muutaman muun mallin kanssa, joista yksi voi olla Rika-koodinimellinen malli, josta on myös vuotanut kuvia verkkoon.




Rika tulisi olemaan tämän hetken tietojen mukaan mallinimeltään W705 ja se olisi vähän aikaa sitten julkistetun G705:n Walkman-versio eli suunnattu enemmän musiikin kuunteluun. Muilta ominaisuuksiltaan W705 lienee melko samankaltainen kuin G705.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Villew (vahvistamaton)

1

Ylemmistä kuvista paha sanoa mitään, alempi näyttää mahtavalta. Luultavasti hommaan ainakin jossain vaiheessa, sen verran hieno on, jos se on vielä suunnattu musiikin kuunteluun, aina plussaa, vaikkei se kännyköiden kohdalla välttämättä mitään ihmeitä lupaa. Kun vaan akun kesto olisi hyvä niin pakkohankinta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jehu (vahvistamaton)

2

Tuo alempi kuva on tosiaan W-sarjan puhelimesta, joten Sony Ericsson itse markkinoi tätä varmasti musiikkipuhelimena. Suora kuulokeliitäntä olisi plussaa, joten toivotaan, että sellainen tästä löytyy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.