Google-puhelin Kogan Agora kokenut muutoksia

Markus Lehtiniitty

Google-puhelin Kogan Agora kokenut muutoksia
Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu Kogan Agora -puhelimen ulkoasu on kokenut muutoksia julkistuksen jälkeen.

Kerroimme joulukuun alussa Agoran julkistamisesta. Kyseessä oli toinen julkistettu Android-alustalla varustettu puhelin. Melko tuntemattoman australialaisen Kogan-yhtiön kehittämä puhelin on nyt kuitenkin ilmeisimmin kokenut muotoilumuutoksia, jotka näkyvät tämän juttumme vertailukuvassa. Vasemmalla on Agora julkistuksenaikaisessa muodossaan ja oikeanpuoleinen kuva edustaa nykytilaa.

Koko puhelimen muoto vaikuttaa muuttuneen leveämpään suuntaan ja lisäksi näppäimistöä on muokattu melkoisesti. Toimintonäppäimet on poistettu ja niiden tilalle on nostettu koti- ja paluunäppäimet suurikokoisempina. Muutosten myötä joystick-ohjaimesta on myös siirrytty nelisuuntaiseen suuntaohjaimeen.

Koganin verkkokauppa lupailee Agoran ja paremmilla ominaisuuksilla varustetun sisarmalli Agora Pron toimituksia yhä tammikuun 2009 lopulla. Ulkoasussa tapahtuneet muutokset kuitenkin kielivät vielä laitteen suunnittelun keskeneräisyydestä ja heittävät varjon saatavuusaikatauluarvion päälle.



Mielenkiintoisia Agorasta ja Agora Prosta tekevät hinnat, jotka ovat erittäin edullisia verrattuna molempien sisältämiin ominaisuuksiin. Agoran hinta on 299 Australian dollaria ja Agora Pron 399 Australian dollaria, jotka vastaavat noin 150 ja 200 euroa. Lisätietoa Kogan Agorasta löytyy aiemmasta uutisestamme.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.