Nokia yhteistyöhön Polarin kanssa?

3
Markus Lehtiniitty

Nokia yhteistyöhön Polarin kanssa?
Nokia on huhujen mukaan ryhtymässä yhteistyöhön suomalaisen Polarin kanssa kehon eli esimerkiksi sydämen sykkeen seurannassa. Huhuista kertoi ensimmäisenä Engadget-sivusto.

Engadgetin mukaan Nokian ja Polarin tavoitteena on tuoda puhelimen kautta esille kaikki mahdollinen tieto, jota liikkuja tarvitsee. Ratkaisu tulee koostumaan puhelimen ohella Bluetoothilla varustetusta rinnan ympärille asetettavasta lähetinosasta. Lisäksi saataville tulisivat myös erilliset korkeusmittari, ilmapuntari sekä pyöräilijöille tarkoitetut kadenssisensorit.

Projektin kerrotaan olevan jo kehityksensä loppuvaiheessa ja Engadget arvelee julkistuksen tapahtuvan joko CES-messuilla tammikuun alussa tai Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa.

Nokia on aiemmin tarjonut urheilu- ja liikuntasuoritusten seurantaan Beta Labsin kautta GPS-paikannusta hyödyntävää Sports Tracker -sovellustaan, joka mahdollistaa myös sijainnin jakamisen reaaliajassa verkkoon. On mahdollista, että jatkossa juuri Sports Trackerin toiminnallisuutta laajennetaan Polar-yhteistyön mahdollisiksi tuomilla uusilla ominaisuuksilla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Himo liikkuja (vahvistamaton)

1

Jes odotan innolla, ni saan ruuvattua vaik sit sen internet tabletin gps ominaisuudella pyörän ohjaustankoon ja voin lopettaa haaveilut siitä erillisestä syke/polkupyörän mittarin ostamisesta.
Vieläku olis sään kestävä ja akkua löytys viikoksi, ni lähtisin oitis sitten pohjois Ruotsin tuntureille polkemaan maastoon tuollaisen vempeleen kanssa :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lassi Eronen (vahvistamaton)

2

Ihmettelen miksi vastaavaa järjestelyä ei ole toteutettu jo aiemmin. Itse kirjoitin aiheesta ehdotelman Nokialle jo vuonna 2001.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia <3 Polar (vahvistamaton)

3

Jaa taas tästä Nokia Polar yhteistyöstä uutisoidaan. Toivottavasti nyt tapahtuukin oikeasti jotain. Nokian 5500 Sport piti silloisten huhujen mukaan toimia Polarin laitteiden kanssa, mutta eipä sitten toiminutkaan.

Toivon todella että nyt tapahtuu jotain. 5800 + Polarin sykemittari olisi kiva yhdistelmä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.