Jo toinen kotelovalmistaja mukaan iPhone nano -saagaan

7
Markus Lehtiniitty

Jo toinen kotelovalmistaja mukaan iPhone nano -saagaan
Melko tunnettu, hieman kalliimpien koteloiden valmistaja, Vaja on lisännyt verkkosivustolleen vihjeen mahdollisesti tulossa olevasta Applen iPhone nanosta. Vaja on lisännyt sivuilleen linkin iPhone nanon koteloiden tuotekategoriaan, joka toistaiseksi johtaa vain lomakkeeseen, jonka täyttämällä luvataan jatkossa tietoa "tulevasta iPhone nano -koteloiden julkistamisesta".

Jo aiemmin kiinalainen XKSN-kotelovalmistaja on tuonut verkkokauppaansa myyntiin iPhone nanolle tarkoitetut kotelot useina erilaisina värivaihtoehtoina.

Lukuun ottamatta kotelovalmistajien toimia ja sekalaisia, erittäin heikkoja huhuja, ei iPhone nanosta toistaiseksi tiedetä vielä mitään - ei edes sitä, että onko iPhone nano ylipäätänsä Applen tuotekehitysputkessa ja tuleeko se kuulumaan yhtiön tulevaisuudensuunnitelmiin. Huhumylly pyörii kuitenkin hurjalla tahdilla. Voisiko näin paljon melua syntyä tyhjästä?



Kotelovalmistajat eivät ole luonnollisestikaan saaneet Applelta tietojaan, joiden perusteella ne kotelonsa esimerkiksi iPhone nanolle ovat jo suunnitelleet. Kotelovalmistajilla on suuret taloudelliset intressit hankkia tietoja tulevista tuotteista käsiinsä ennen niiden julkistamista ja ennen kilpailijoita ja näitä tietoja kotelovalmistajille on voinut vuotaa alihankkijoilta, jotka vastaavat Applen tuotteiden valmistamisesta.

Huolimatta kotelovalmistajien suuresta innosta tuoda kotelojaan markkinoille, iPhone nanon julkistus aivan lähitulevaisuudessa vaikuttaa edelleen hyvin epätodennäköiseltä. Sen sijaan iPhone nano -kopioita löytyy jo markkinoilta...


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Jere Hakala (vahvistamaton)

1

Voihan ne olla esim valmistautumassa, jos niitä oikeasti tuleekin, eli jotkut voi tilata jo valmiiksi omansa, tai olisi jonottamassa siis, eli heti jos kun iPhone Nano ilmestyy, niin ne alkavat tekemään ja nyt jo tilanneet rikkaat tyypit sais ne nopiaan :E?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

2

Ei oo hyvä idea tuo nano jos ei oo tooosi halpa. Ja sitä se tuskin on, onhan kyseessä apple. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

3

Ei oo hyvä idea tuo nano jos ei oo tooosi halpa. Ja sitä se tuskin on, onhan kyseessä apple. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vidu (vahvistamaton)

4

Itselle lähetettiin tuollainen vanhempi ipod telakkakotelo kerran vahingossa.
Aikani sitä katselin ja ihmettelin, että miksi ihmeessä kukaan haluaisi kytkeä ipodin tietokoneeseen ja pilata sen? Tietokoneella on helpompi kuunnella musiikit ja katsoa elokuvat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
noeividujoo (vahvistamaton)

6

Joo no tietokoneella on niin paljon helpompaa kuunnella musiikkia, varsinkin kun on esim. junassa, kaupungilla, lentokentällä, lentokoneessa, lenkillä tms. Eikö? Siitähän se tietokone pilaantuu kun ipodin siihen kytkee, taitaa olla linuksi tai joku ikkuna-mikropehmeä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mikko (vahvistamaton)

7

Mun on heti saatava tollanen, on coolia pitää tollasta koteloo. Voisin laittaa uusia nunu koteloita puhelin tulee v 2015.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.