Verkkokauppa vuoti HTC:n Ioliten julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Verkkokauppa vuoti HTC:n Ioliten julkisuuteen
Expansys-verkkokauppa on vuotanut HTC:n Iolite-kehitysnimen tuntevan tulevan puhelinmallin julkisuuteen. Expansysin sivuilla on vielä julkaisemattomasta Iolitestä esillä kattavat tekniset tiedot sekä juttumme kuvanakin oleva pikkuruinen kuva puhelimesta. Iolite ei tule jäämään puhelimen lopulliseksi myyntinimeksi, vaan se tullee saamaan jonkin Touch-alkuisen nimen HTC:n tyylin mukaisesti.

Ioliten käyttöjärjestelmä on Expansysin puhelimesta kertomien tietojen mukaan Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional, jota HTC on piristänyt omalla TouchFLO 3D -käyttöliittymällään. HTC Ioliten tärkeimpiin ominaisuuksiin kerrotan kuuluvan 3,2 megapikselin kameran, GPS-paikannuksen sekä microSD-muistikorttipaikan.

Ioliten kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa ja Expansysin mukaan sen tarkkuus on QWVGA eli 240x400 pikseliä. Ioliten kerrotaan perustuvan Qualcommin MSM7225-prosessorille, joka pyörii 528 megahertsin nopeudella, ja sisältävän 512 megatavua ROM- ja 288 megatavua RAM-muistia. Iolite on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin ja se tukee niin GPRS-, EDGE-, HSDPA- kuin myös HSUPA-datayhteyksiä. Lähiyhteyksien puolella Iolite tukee Bluetoothia stereotuella sekä WLAN:ia.



Expansys ei kerro Iolitelle toistaiseksi hintaa, mutta sivujen mukaan se on jo ennakkotilattavissa. Kuitenkaan myöskään myyntiintuloaikataulua ei toistaiseksi ole tiedossa. HTC julkistanee Ioliten helmikuussa Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä. Julkistus tällä viikolla CES-messuilla Yhdysvalloissa ei ole todennäköistä sillä Iolite tukee Euroopan 3G-taajuuksia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.