HTC julkisti päivitetyn Touch Cruisen

1
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti päivitetyn Touch Cruisen
HTC julkisti tänään päivitetyn version Touch Cruise -mallistaan. Uusi malli jakaa saman nimen aiemman mallin kanssa. Olemme kertoneet uudesta Touch Cruisesta jo aiemmin, jolloin se tunnettiin vielä Iolite-kehitysnimellä.

HTC:n uusi Touch Cruise on aiempaa ohuempi ja sutjakkaampi sekä sisältää uuden HTC Footprints -toiminnon. HTC Footprints liittää kuviin GPS-perustaisen paikkatiedon, mutta sovellus tarjoaa lisäksi myös hieman lisätoiminnallisuutta tavallisen kuvien geotaggauksen ohella. HTC Footprints nimittäin mahdollistaa myös muistiinpanojen ja äänileikkeiden liittämisen kuviin, jolloin kuvista muodostuu HTC:n mukaan "digitaalisia postikortteja". Kuvat myös nimetään sijaintitiedon perusteella.

Touch Cruisessa päähuomio on kiinnitetty laitteen GPS-paikannus ja -navigointiominaisuuksiin. Touch Cruisen mukana toimitetaan autoteline, joka helpottaa laitteen käyttöä autonavigaattorina. Lisäksi Touch Cruisen mukana kerrotaan toimitettavan täyden toiminnallisuuden ilman lisämaksuja tarjoava navigointiohjelmisto.



Touch Cruise on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin, tukee HSPDA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteyksiä ja sisältää 3,2 megapikselin kameran ja microSD-muistikorttipaikan. Sen kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja näytön tarkkuus on perinteiset 240x320 pikseliä. Touch Cruise on varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmällä, jota on höystetty HTC:n TouchFLO-käyttöliittymällä.

HTC kertoo uuden Touch Cruisen saapuvan markkinoille kevään 2009 aikana.

Venäläinen Mobile-review-sivusto on jo saanut uutuuden käsiinsä ja julkaissut siitä laajahkon testiartikkelin useiden kuvien ja näytön kuvankaappausten säestämänä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.