Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Image Exchange myös S40-puhelimille

Matti Vähäkainu

Nokia Image Exchange myös S40-puhelimille
Nokia on julkaissut Image Exchange -sovelluksen nyt myös S40-puhelimille. Aiemmin vain S60-puhelimilla toiminut galleriasovellus mahdollistaa automaattisen kuvien julkaisemisen ja jakamisen ystäville tai kaikelle kansalle nähtäväksi niin puhelimella kuin tietokoneellakin.

Kuvat "varmuuskopioidaan" Nokian Image Exchange -palvelimelle, jonka jälkeen niihin pääsee käsiksi myös tietokoneelta. Kuvat näkyvät automaattisesti ainoastaan itselle, joten jakaminen ja julkaiseminen täytyy/voidaan tehdä kuvakohtaisesti. Osoittamalla selaimen Image Exchange -sivustolle, voit selata omien kuvien lisäksi myös muiden jakamia kuvia sekä ladata kännykältä lähettämäsi kuvat koneelle ZIP-paketoituna. Kätevimmillään palvelu on silloin, kun käytössä on rajaton datayhteys, jolloin kuvat voi huoletta varmuuskopioida netin yli välittämättä puhelinlaskusta.
Toisin kuin isoveljensä, S40-puhelimille suunnattu Java-sovellus, Image Exchange Lite, ei automaattisesti kopio kuvia netin ylitse, joten se soveltuu paremmin käyttäjille, joilla ei ole käytettävissä rajatonta datayhteyttä.

Lite-versio ei ole galleriasovellus, joka on hieman harmillista, sillä Image Exchangen S60-version gallerian käyttökokemus on allekirjoittaneen mielestä omaa luokkaansa Nokialaisissa.

Image Exchagen S60- ja Lite -versiot voit ladata suoraan puhelimeesi osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen: http://imageexchange.nokia.com/

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja