Kolmesta julkistamattomasta Sony Ericssonista tietoja

Markus Lehtiniitty

Kolmesta julkistamattomasta Sony Ericssonista tietoja
Kolmesta Sony Ericssonin julkistamattomasta puhelimesta on viime päivinä tihkunut tietoja julkisuuteen.

Jo aiemmin olemme saaneet tietoja ja nähneet kuvia tulevasta XPERIA X2:sta, joka luonnollisesti on seuraaja markkinoilla tällä hetkellä olevalle XPERIA X1:lle. Nyt XPERIA X2:n tarkat mallipiirrokset ovat kuitenkin levinneet verkkoon. Uudet mallipiirrokset eivät tarjoa paljoa uutta tietoa, lähinnä vain vahvistavat aiemmat kuvat aidoiksi. XPERIA X2:n mallipiirrokset toi julkisuuteen Mobil.nu-sivusto. Mallipiirrokset löytyvät tämän jutun lopusta.

Edeltäjänsä tavoin XPERIA X2 tulee olemaan varustettu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä ja sisältävän sivusta esiin liukuvan täysnäppäimistön. X2:n kameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä, joka on parannus edeltäjään verrattuna.



Kehitysnimellä Twiggy tunnettu Sony Ericsson puolestaan on läpällä varustettu Walkman-musiikkipuhelin. Twiggyn kaltaisella rakenteella varustetut puhelimet edustivat aikoinaan suurta osaa Ericssonin mallistosta ennen Sonyn ja Ericssonin liittoutumista.

Twiggyn läpän alta löytyy perinteinen puhelinnäppäimistö ja läpästä suurikokoinen musiikin toiston aloitus/keskeytysnäppäin. Lisäksi Twiggyn ominaisuuksiin kuuluu 3,2 megapikselin kamera.





Bao-kehitysnimellinen simpukkamalli puolestaan sijoittunee aivan malliston halvimpaan päähän. Sen muotoilu on hieman samoilla linjoilla kuin Nokia Prism-sarjassaan. Baon ominaisuuksista ei tiedetä mitään muuta kuin se, että siitä löytyy kamera.



Yhdenkään edellä mainitun puhelimen julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Twiggyn ja Baon osalta on myös epäselvää, ovatko mallit ylipäätänsä tulossa ikinä markkinoille. Joidenkin huhujen mukaan mallien kehitystyö olisi päätetty ja suunnitelmat markkinoilletulosta hylätty.

XPERIA X2:n mallipiirrokset:





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.