Motorolalta tyylikäs kosketusnäyttöpuhelin - mutta miksi vain Koreaan?

3
Markus Lehtiniitty

Motorolalta tyylikäs kosketusnäyttöpuhelin - mutta miksi vain Koreaan?
Motorola kaipaisi puhelinmallistoonsa selkeää piristystä ja ehostusta, jos yhtiö aikoo jatkaa puhelinvalmistajana vielä jatkossakin. Uusista, merkittävistä Motorola-julkistuksista ei kuitenkaan ole kuultu.

Motorola on luvannut loppuvuodesta useamman kosketusnäytöllisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen, joiden varaan Motorola laskee melko pitkälti koko kohtalonsa.

Nyt Motorolalta on kuitenkin tulossa uusi, tyylikäs kosketusnäyttöpuhelin. Ongelma kuitenkin on, että uutuusmalli on tulossa markkinoille vain Etelä-Korean markkinoilla. Uuden puhelimen mallinimi on ROKR ZN50.

ROKR ZN50:n kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x427 pikseliä, automaattitarkenteisen kameran tarkkuus on 3,2 megapikseliä ja lisäksi ZN50:n ominaisuuksiin kuuluvat GPS-paikannus, neljän gigatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ja liikeohjaus, stereo-Bluetooth-yhteys, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä SRS WOW HD -äänentoisto. ROKR ZN50 on 3G-puhelin (2100 MHz) ja tukee 3G-verkossa myös HSDPA-datayhteyksiä. Lisäksi ROKR ZN50 tukee Etelä-Koreassa käytössä olevaa T-DMB2-mobiilitelevisiota.



Ominaisuuksiltaan ROKR ZN50 ei siis ole millään tavalla hämmästyttävä, mutta hinnan ollessa sopiva, on kyseessä kuitenkin hyvin varusteltu puhelinmalli.

ZN50:n hinnasta ja tarkasta myyntiintuloajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa. Mutta markkinoille se on toistaiseksi tulossa siis vain Etelä-Koreassa? Miksi ihmeessä? Motorola tarvitsisi kaiken mahdollisen vetoavun myös Pohjois-Amerikan ja Euroopan markkinoilla. Oikealla hinnalla ROKR ZN50 voisi käydä kaupaksi näilläkin markkinoilla. Asiassa ei olisi mitään ongelmaa, jos Motorolalla olisi vastaavia puhelimia markkinoilla läntisillä markkinoillakin - mutta kun niitä ei ole. Onko Motorolalla tosiaan varaa jättää rahaa pöydälle? Motorolan Pohjois-Amerikan ja Euroopan markkinoille viime aikoina lanseeraamat uutuudet vaikuttavat ROKR ZN50:n rinnalla todella laimeilta.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Xantier (vahvistamaton)

1

Mitä järkeä on enää tehdä kosketusnäytölliseen puhelimeen fyysistä näppäimistöä ilman qwertyä, jos ei sitten tee jotain muuta "mullistavaa" tai mullistavaa.

Vastaa
D00mer
D00mer

2

^kaikki ei kato tykkää kirjoittaa kosketusnäytöllä, sekä numeronäppiksella on helpompi kirjoittaa yhdellä kähellä kuin kosketusnäytöllä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Koiso (vahvistamaton)

3

Olisko niin, että Motorola koittaa Etelä-Koreassa, josko kyseinen tuote olisi kuluttajien mieleen, ja jos on, niin Motorolan pitää tehostaa tuotantoprosessiaan ja tuoda puhelin muillekin markkinoille. Ilmeisesti Motorola on sellaisessa jamassa, että voittoa pitäisi saada kaikilla malleilla, ja varaa suurieleisesti kaikille tärkeille markkinoille yhtä aikaa julkaistavalle flopille ei ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.