HTC hakenut tavaramerkkejä uusille nimille: Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo

3
Markus Lehtiniitty

HTC hakenut tavaramerkkejä uusille nimille: Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on hakenut tavaramerkkejä muutamille uusille laitenimille. Haettuihin tavaramerkkinimiin kuuluvat Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo.

HTC:n tavaramerkeistä kertoi ensimmäisenä venäläinen youhtc.ru-sivusto, jonka sivuilta löytyvät linkit myös PDF-muotoisiin tavaramerkkihakemuksiin. Tavaramerkkihakemuksista tuli kuumaa tavaraa mobiilipiireissä, kun kerroimme reilu viikko sitten ensimmäisenä Nokian hakeneen Cseries-tavaramerkkiä. Tänään Nokian tulevista suunnitelmista paljastui lisätietoa.

HTC:n tulevista nimistä ei ole mitään muuta tietoa kuin itse nimet, joten kovinkaan suuriin spekulointeihin ne eivät luultavasti johda. Yksikään nyt paljastuneista nimistä ei ole ollut aiemmin esillä lukuisten HTC-vuotojen yhteydessä.



Vuoden 2009 alussa HTC:n käytännössä koko kuluvan vuoden puhelinmallisto vuosi kehitysnimien ja pienten kuvien muodossa verkkoon. Yhtään nyt paljastuneista nimistä ei voida yhdistää kyseisenkään listan puhelimiin.

HTC:n vuoden 2010 suunnitelmista tiedetään toistaiseksi sen verran, että malliston pitäisi sisältää käyttöjärjestelmien osalta suunnilleen yhtä paljon Googlen Androidilla ja Microsoftin Windows Mobilella varustettuja puhelimia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

1

HTC:ltä on tulossa jossain välissä ainakin yksi "dumbphone". Eli siis puhelin, joka ei käytä älypuhelinten käyttöjärjestelmää (esim. WM, S60, Android jne.) Käytössä on jokin HTC:n oma kehitelmä. Luulisin, että kyseessä on kuitenkin jotain Samsungin Jetin tyylistä, eli raskaansarjan tyhmäpuhelin.

Vastaa
potchi
potchi

2

Mun mielestä turhaa pohtimista etukäteen nää tavaramerkkihakemukset. Kunnia muuten sille lukijalle joka kommenteissa alunperin vihjas Nokian hakeneen Cseries-tavaramerkkiä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.