Nokian oman videokaupan julkistus syyskuussa?

1
Markus Lehtiniitty

Nokian oman videokaupan julkistus syyskuussa?
Kerroimme aiemmin kuluvan viikon torstaina YouTube-palvelusta löytyvästä Nokian markkinointivideosta, jolla esitellään mitä luultavimmin Nokian erittäin suositun 5800 XpressMusic -mallin seuraajaa.

Samalla videolla näkyy kuitenkin myös Nokian mahdollisesti tulossa oleva oma videokauppa. Videolla käyttäjä lataa tietokoneella mahdollisesta videokaupasta 24-sarjan mobisodijakson ja siirtää sen puhelimeensa. Videokauppaan viitataan myös videon lopussa puhelimen esittelytekstien yhteydessä.

Tullessaan videokauppa tulee olemaan Nokialta erittäin suuri julkistus. Monet odottavat videokaupan julkistusta muutaman viikon kuluttua, 2. tai 3. syyskuuta Nokia World -tapahtumassa. Mitään varmaa tietoa tai vahvempia huhuja asiasta ei kuitenkaan ole toistaiseksi kuultu - mutta julkistus Nokia Worldissä olisi toki järkeenkäypää.



Samassa yhteydessä Nokia voi kertoa myös musiikkikauppansa uudistamisesta - aiemmin Nokia Music -ohjelman päivityksen yhteydessä Nokia viittasi tuleviin suurempiin uudistuksiin. Nokian musiikkikaupan kappaleet ovat vielä toistaiseksi varustettu DRM-kopiosuojauksin, kun monet muut kilpailevat musiikkikaupat ovat niistä jo onnistuneet luopumaan.

Lisäksi Nokialta odotetaan Nokia Worldissä ilmoitusta nimeämisjärjestelmän muutoksesta ja uusien Cseries- ja Xseries-laitesarjojen lanseerausta sekä ainakin Nokian tämän hetken lippulaivan, N97:n, pikkuvelimalli N97 minin julkistusta. Myös tuoreella videolla nähty, mahdollinen 5800 XpressMusicin korvaaja saatetaan julkaista Nokia Worldissä ja se voisi kuulua uuteen Xseries-sarjaan. Lisätietoa kyseisestä puhelimesta löytyy aiemmasta jutustamme.

Nokian kauan odotettua, Maemo-alustaan perustuvaa laitetta, jossa pitäisi olla myös puhelinominaisuudet, tuskin julkistetaan Nokia Worldissä. Sen julkistuksen aika lienee vasta reilua kuukautta myöhemmin Maemo Summit -tapahtumassa.

Alta löytyy vielä YouTube-palvelusta liitettynä kohuttu video:




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
kEGACNNVq (vahvistamaton)

1

DidnÂ’t know the forum rules alolewd such brilliant posts.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.