Motorolan tulevan Google-puhelimen tekniset tiedot ovat tässä

Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevan Google-puhelimen tekniset tiedot ovat tässä
Jo aiemmin julkisuuteen vuotaneen Motorolan tulevan Morrison-kehitysnimellisen, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen teknisistä tiedoista on nyt saatu lisävihiä.

Morrisonin lopullista mallinimeä ei vielä toistaiseksi tiedetä, tosin aiemmin sen yhteydessä on nähty myös CLIQ MB200 -nimi. Uutuuden ominaisuuksiin tulevat kuitenkin kuulumaan QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja paikkatiedon tallennuksella, QVGA-tarkkuuden (320x240 pikseliä) videokuvaus, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi, kiihtyvyysanturi, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä stereo-Bluetooth-, WLAN- ja USB 2.0 -yhteydet.

Morrisonia vauhdittaa Qualcommin MSM7201A-prosessori 528 megahertsin kellotaajuudella. RAM-muistia Morrison sisältää 256 megatavua ja Flash ROM -muistia 512 megatavua. Lisäksi laitteesta löytyy microSD-muistikorttipaikka, joka tukee maksimissaan 32 gigatavun kortteja.



Morrisonin näytön tarkkuus on Android-puhelimille tyypillisesti 320x480 pikseliä (HVGA). Morrison tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) sekä kolmea 3G-taajuutta (WCDMA 900/1700 tai 1900/2100 MHz). Morrisonin sisältämistä ominaisuuksista kertoi ensimmäisenä Android and Me -sivusto.

Morrison tulee olemaan mahdollisesti Motorolan ensimmäinen Android-puhelin tai toinen kahdesta ensimmäisestä. Markkinoille Morrisonin odotetaan saapuvan Yhdysvalloissa T-Mobile-operaattorin kautta 21. marraskuuta. Mahdollisesti puhelin ehtii markkinoille myös Euroopassa vielä tämän vuoden puolella. Morrisonin pitäisi asettua melko edulliseen hintaluokkaan.

Motorolan Android-puhelimista pitäisi löytyä yhtiön itsensä kustomoima käyttöliittymä nimeltään Blur. Siinä sosiaalisten verkostopalveluiden tiedot on tietojen perusteella integroitu tiiviisti mukaan kautta linjan.

Toinen Motorolan toistaiseksi julkisuuteen vuotanut Android-puhelin tunnetaan kehitysnimellä Sholes.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.