Samsungin edullinen S3650 Corby -kosketuspuhelin jo laajassa testissä

3
Markus Lehtiniitty

Samsungin edullinen S3650 Corby -kosketuspuhelin jo laajassa testissä
Venäläinen Mobile-review-sivusto on jo julkaissut Samsungin pari päivää sitten julkistetusta, edullisesta kosketusnäyttöpuhelimesta S3650 Corbysta laajahkon testiartikkelin, joka sisältää myös kattavasti kuvia sekä itse S3650:stä että sen käyttöliittymästä. Artikkeli on jo saatavilla myös englannin kielisenä ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla tästä.

S3650 Corby tulee olemaan Samsungin toistaiseksi edullisin kosketuspuhelin. Lopullista hintaa ei ole vielä aivan tarkkaan kuitenkaan, ainakaan kaikkien markkinoiden osalta, päätetty ja myös Mobile-review'n osalta hinnoittelu tulee pitkälti ratkaisemaan S3650 Corbyn tulevan menestyksen.

Itse S3650 Corbyyn Mobile-review'n Eldar Murtazin on kokemuksiensa perusteella varsin tyytyväinen. Heikkouksiakin S3650:stä kuitenkin löytyy: näytön näkyvyys on erittäin heikko auringonvalossa ja puhelimesta löyty QWERTY-virtuaalinäppäimistöä.

S3650 Corbyn tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-radio RDS-tuella, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys. S3650 Corby on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Lisäksi siitä löytyy muun muassa tuki monille verkostopalveluille sekä luonnollisesti myös Samsungin aiemmista kosketuspuhelimista tuttu TouchWiz-käyttöliittymä.



Teknisten ominaisuuksien ohella tärkeää S3650:ssä on sen takakuorien, joita kutsutaan nimellä Fashion Jackets, värikkyys. Paketissa takakuoria seuraa mukana kolme kappaletta.

S3650 Corbyn Suomen suositushinta on 229 euroa, mikä tosin ei kerro lopullisesta hinnoittelusta paljon mitään. Luultavasti hinta tulee asettumaan Suomessa lähemmäs 150 kuin 200 euroa. Markkinoille S3650 Corby on tulossa lokakuussa. Corbyn tärkeimpiin kilpailijoihin tulevat kuulumaan Nokian 5230 sekä LG:n KP500 Cookie.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

niko207
niko207

1

Oikeen kapasitiivinen kosketusnäyttö, no sehän vie sitten jo melkein sillä voiton lg:stä ja nokian edullisesta mallista, mutta on kyllä aika pieni näyttö silti. ja wlan ku ois niin toi ois jo melkein täydellinen (:

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aleksi (vahvistamaton)

2

kannattaa ostaa koska mun kaverilla on toi se ja mä kokeiltiin tota ja mä sanoin että mahtava

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eki (vahvistamaton)

3

@2
voiks mä tulla kans koittaan?? voisin sanoo sitä vaik loistavaks!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.