Sony Ericsson esitteli todella erikoista XPERIA Pureness -puhelinta - katso video

9
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson esitteli todella erikoista XPERIA Pureness -puhelinta - katso video
Sony Ericsson on kertonut lehdistötiedotteen välityksellä esitelleensä tänään mediatapahtumassaan uutta XPERIA Pureness -puhelinta.

XPERIA Purenessin ehdoton erikoisuus on sen läpinäkyvä näyttö. Lisäksi myöskään puhelimen näppäimissä ei kiinteästi näkyviä merkintöjä ole lainkaan, vaan ne syttyvät päälle vain aina niitä tarvittaessa.

Olemme itse asiassa huhuihin perustuen kertoneet kyseisestä puhelimesta Kiki-kehitysnimellä jo aiemminkin, mutta vielä tuolloin se vaikutti erikoisuutensa vuoksi kovin etäiseltä. XPERIA Pureness on kuitenkin täyttä totta ja se on tulossa markkinoille marraskuussa 2009 valittujen jälleenmyyntikanavien kautta maailman tärkeimmissä kaupungeissa.

Sony Ericssonin tiedotteen mukaan XPERIA Pureness on yksinkertainen tyylipuhelin, joka tuo mukanaan korkean tietotaidon suunnittelutyön sekä konseptin, jonka nimi on "puhu, tekstaa, aikaa - lomaa teknologiasta".



XPERIA Purenessin kerrotaan lähestyvän puhelinta taiteen näkökulmasta teknologian sijaan. Sen suunnittelijoiden tavoitteena kerrotaan olevan luoda design-objekti, joka kuvastaisi veden puhtautta sekä rauhallisuudentuntoa, kun puhelinta ei käytetä.

Lisätietoja XPERIA Pureness -puhelimesta luvataan kertoa marraskuussa. Toistaiseksi esimerkiksi sen ominaisuuksista, kuten myöskään hinnasta, ei tiedetä oikeastaan yhtään mitään.

Puhelinta esiteltiin Sony Ericssonin tapaamisessa, jossa pääasiassa kerrottiin Sony Ericsson -brändin uudesta suunnasta, josta yhtiö kertoi tänään myös toisessa lehdistötiedotteessaan. Jatkossa Sony Ericsson tulee toimimaan Sony-yhtiöiden yleisen make.believe-brändiviestin alaisuudessa. Lisäksi Sony Ericssonin logosta on myös luvassa seitsemän uutta väriversiota, mistä olemme kertoneet aiemminkin. Pyrkimyksenä on tuoda vahvemmin esille yrityksen tavoite tulla johtavaksi viestinnän ja viihteen yhdistäväksi brändiksi.

"Viestinnän ja viihteen yhdistäminen on ollut Sony Ericssonin päätavoite yrityksen perustamisesta lähtien. Ydinlupaus make.believe yhdistää Sony Ericssonin paremmin muihin Sony Groupiin kuuluviin yrityksiin ilmentäen siten viestinnän ja viihteen yhdistämistä. Yhteisellä make.believe-lupauksella haluamme korostaa viihdeominaisuuksia", kertoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.

PÄIVITYS: lisätty kuva ja toinen video








Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
XPERIA (vahvistamaton)

2

"XPERIA Purenessin ehdoton erikoisuus on sen läpinäkyvä käyttö."
Nyt en oikein ymmärtänyt...?

Vastaa
jormajoo
jormajoo

9

No joo onhan toi kätevä jos on tapana tekstailla paljon autolla ajaessa. Muuten en kyllä hyötykäyttöä juurikaan keksi läpinäkyvyydelle ja ihan kamalan näköinen luuri ainakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.