Samsungin tulevasta i5700 Galaxy Lite -Android-puhelimesta uusia kuvia ja video

2
Markus Lehtiniitty

Samsungin tulevasta i5700 Galaxy Lite -Android-puhelimesta uusia kuvia ja video
Samsungin ensimmäisen Googlen Androidilla varustetun i7500 Galaxy -älypuhelimen odotetaan saapuvan Suomessa markkinoille syys-lokakuussa. Kyseiselle mallille on luvassa myös pikkuveli, joka tunnetaan ainakin toistaiseksi nimellä i5700 Galaxy Lite.

Kyseisestä i5700 Galaxy Litesta, josta kerroimme myös viime viikolla ensimmäisen kuvan vuodettua julkisuuteen, on nyt julkaistu paljon uusia kuvia sekä myös video. Uusissa kuvissa puhelimesta löytyy myös Androidin kotinäppäin, joka aiemmasta kuvasta puuttui. Uusien materiaalien takaa löytyy ai.rs blog -sivusto, jonka merkinnästä löytyy oheisen kuvan lisäksi lisäkuvia. Mainittu video löytyy liitettynä tämän jutun lopusta.



ai.rs blogin mukaan Galaxy Lite i5700:n pitäisi sisältää 3,2 megapikselin kamera ilman kuvausvaloa ja yksi gigatavu sisäistä tallennusmuistia. Muilta ominaisuuksiltaan se vastaisi i7500-isovelimalliaan, mukaan lukien AMOLED-tekniikkaan perustuva kosketusnäyttö, 3G- ja WLAN-yhteydet sekä GPS-paikannus.

Kuvissa esillä on valkoisella etukuorella sekä neonvihreällä takakuorella varustettu versio tulevasta, edullisemmasta Android-puhelimesta. ai.rs blogin mukaan vihreä takakuori ei kuitenkaan ole tulossa markkinoille, vaan tulee korvautumaan säädyllisemmillä väreillä. Tarkkaa hinta-arviota i5700 Galaxy Litelle ei toistaiseksi ole, mutta sen hinta tullee asettumaan ainakin alle 300 euron hintaluokkaan ja luultavimmin lähemmäs 200 euroa.

Galaxy Lite i5700:n julkistusaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Edullisten kosketusnäytöllisten puhelinten valikoima laajenee ja kilpailu tiukkenee. HTC julkisti tänään myöskin Androidilla varustetun Tattoo-mallin ja esimerkiksi Nokialla on loppuvuoden aikana tarjota kisaan Symbian-alustalliset 5230 ja 5530 XpressMusic.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (2)

msly
msly

1

Btw, Android näyttää olevan tämän päivän sana. Kolmas Android-uutinen jo tänään. :)

Viimeisten tietojen mukaan Androidin osuus älypuhelinmarkkinoista oli 2,8 prosenttia, mutta uusien mallien tulvan myötä ensi vuoden alkupuoliskolla osuus noussee jo jonnekin kymmenen prosentin hujakoille vähintään. Menettäjiä lienee päivittymisestään huolimatta Windows Mobile sekä melko tasaisesti ehkäpä Symbian, RIM BlackBerry ja Apple iPhone.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
samppa (vahvistamaton)

2

Hyvän näköinen puhelin. Response näyttää jostain syystä olevan täysin luokaton. Mistäköhän johtuu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.