Sony Ericsson lupaa tulevan julkistuksensa muuttavan musiikin kuuntelutavan

7
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson lupaa tulevan julkistuksensa muuttavan musiikin kuuntelutavan
Sony Ericsson tulee näyttämään 21. syyskuuta, eli ensi viikon maanantaina, oman ilmoituksensa mukaan, kuinka koko musiikin kuuntelutapa muuttuu pysyvästi.

Sony Ericsson on avannut julkistusta pohjustavan verkkosivun otsikolla "Put your ears in control". Sivulla Sony Ericsson kutsuu kävijöitä palaamaan 21. syyskuuta katsomaan, kuinka heidän musiikin kuuntelutapansa on kokemassa pysyvän muutoksen. Sivun kautta tulee saataville ensi maanantaina webcast-lähetys, jossa luvattua täysin uudenlaista tuotetta esitellään ja siitä pääsee myös esittämään kysymyksiä. Kyseinen lähetys on tarkoitettu lähinnä median edustajille, sillä lähetykseen rekisteröityessä kysytään edustettavaa julkaisua.

Sony Ericssonin suuret puheet musiikin kuuntelutavan muutoksesta herättivät heti mielenkiintoisia spekulaatioita. Viime aikoina sisäpiirin tiedoillaan laajalti kunnostautunut Mobile-review-sivuston perustaja ja päätoimittaja Eldar Murtazin kuitenkin teki spekulaatioista nopeasti lopun.



Murtazinin mukaan Sony Ericsson tulee ensi viikon maanantaina julkistamaan uudenlaiset kuulokkeet, joita hän ei pidä kovinkaan mahtavina. Hänen mukaansa kuulokkeet käynnistävät ja pysäyttävät musiikin tai radion toiston automaattisesti ne korviin asetettaessa tai poistettaessa. Muita yksityiskohtia Murtazin ei kuulokkeista julkisuuteen kuitenkaan ole jakanut.

Sony Ericssonin sivu puhuu koko ajan yhdestä uudesta, mullistavasta tuotteesta, joten Murtazinin kertomat kuulokkeet lienevät ensi maanantain ainoa uusi julkistus.

Sony Ericsson on julkistanut viimeisimmän Walkman-musiikkipuhelimensa kaksi kuukautta sitten, joten myös tältä saralta uutisia lienee odotettavissa lähiaikoina. Lisäksi Sony Ericssonilta odotetaan yhtiön ensimmäisen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen, XPERIA X3:n, julkistusta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
keke (vahvistamaton)

1

Saa nähdä milloin joku puhelinvalmistaja vaivihkaa lynkkaa Eldarin:D Sellainen piikki puhelinvalmistajien perseessä se on. Viime aikoina varsinkin "pilannut"(Riippuu keneltä kysyy..) niin monta julkistusta.

Vastaa
Spike_B
Spike_B

3

No toisaalta kaikki valmistajat saavat infoja toistensa tekemisistä ihan laillista kautta kun jokin kolmas osapuoli vuotaa uutuuksia nettiin ihan kirjaimellisesti työkseen. Nytkään ei kilpailijat menetä yöuniaan miettien että mitäköhän jännää ne on SE:llä kehitelleet.

Vastaa
Spike_B
Spike_B

4

No toisaalta kaikki valmistajat saavat infoja toistensa tekemisistä ihan laillista kautta kun jokin kolmas osapuoli vuotaa uutuuksia nettiin ihan kirjaimellisesti työkseen. Nytkään ei kilpailijat menetä yöuniaan miettien että mitäköhän jännää ne on SE:llä kehitelleet.

Vastaa
jehu80
jehu80

5

Varmaan 3,5mm liitäntä kaikkiin musiikkipuhelimiin :D - Tämä on muutoksen tie, ei ole kellään muulla.

...Mutta oikeesti, se puuttuu melkein kaikista Sony Ericssoneista.

Vastaa
Quiote
Quiote

6

Lainaus:

Nytkään ei kilpailijat menetä yöuniaan miettien että mitäköhän jännää ne on SE:llä kehitelleet.

Sitä tuskin tarvitsee koskaan pelätä että jotain jännää keksisivät ;) Sonylta lainattu Cyber-Shot ja Walkman brandit taitaa olla ne jännimmät, tosi jännää siis.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi_ (vahvistamaton)

7

@5: Ja joka löytyy melkein kaikista w-sarjan malleista paketissa mukavana tulevassa kuulokejohdossa. Tietyssä mielessä jopa parempi ratkaisu, koska tällöin voi mistä tahansa omista kuulokkeista tehdä hf:n (johdonpätkässä on myös mikrofoni).

Ei taida tämä eventti kuulostaa Rachaelin julkistamishetkeltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.