Sony Ericsson XPERIA Pureness - 600 euron puhelin läpinäkyvällä näytöllä

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson XPERIA Pureness - 600 euron puhelin läpinäkyvällä näytöllä
Sony Ericssonilta on tulossa hyvin erikoinen XPERIA Pureness -niminen puhelinmalli. Erikoisen uutuudesta tekee erityisesti sen läpinäkyvä näyttö.

Olemme kertoneet XPERIA Purenessista jo aiemminkin Sony Ericssonin kerrottua siitä ensimmäisen kerran virallisesti ja vielä aiemmin epävirallisiin tietoihin perustuen, jolloin uutuus tunnettiin vielä Kiki-kehitysnimellä. Tuolloisissa jutuissamme mukana ei kuitenkaan ollut vielä live-kuvia uutukaisesta. Uusissa live-kuvissa XPERIA Pureness vaikuttaa vielä aiempaakin upeammalta.

Hintaa tälle komeudelle tulee kertymään epävirallisten tietojen mukaan noin 600 euroa. Puhelinta ei tulla myymään tavallisten jakelukanavien kautta vaan muun muassa Isossa-Britanniassa jakelu tulee tapahtumaan Selfridges-myymälöiden ja muotoilumuseokauppojen välityksellä. Markkinoille XPERIA Pureness on saapumassa marraskuussa, jolloin Sony Ericsson on myös luvannut kertoa virallisesti lisää uutuudestaan.



Ominaisuuksiltaan kyseessä on varsin perinteinen puhelin, sillä puhelujen, tekstiviestien ja kellonajan ohella XPERIA Pureness ei juurikaan tarjoa mitään lisäominaisuuksia.

Sony Ericsson ei luonnollisestikaan odota XPERIA Purenessin muodostuvan suureksi myyntimenestykseksi. Ennemminkin kyse on niin sanotusta yleistä kiinnostusta nostavasta puhelimesta kuin varsinaisesta myyntimallista.

Läpinäkyvyys on ilmeisen kova juttu uusissa tyylipuhelimissa. LG:n läpinäkyvällä näppäimistöosalla varustettu GD900 Crystal -puhelin on jo saapunut kauppoihinkin asti Suomessa ja on saatavilla muun muassa Verkkokauppa.comista 445,90 euron hintaan.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

Puppek
Puppek

1

Tuon Sony Ericssonin ja LG:n mallin yhdistäessä tulisi todellinen tyylipuhelin - kokonaan läpinäkyvä luuri. Läpinäkyvän akun tekeminen voi olla vaikeinta :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.