HTC:n uusi huippupuhelin on HTC HD2

2
Markus Lehtiniitty

HTC:n uusi huippupuhelin on HTC HD2
HTC:n Leo-kehitysnimellisen tulevan huippupuhelimen myyntinimeksi on tulossa HTC HD2. Asian varmistavat brittiläisen O2-operaattorin julkisuuteen ennen aikojaan vuotaneet markkinointimateriaalit (kuvissa), joita Engadget-blogi on esitellyt.

Leo on pyörinyt huhuissa jo pitkään. Puhelimen lopulliseksi myynnissä käytettäväksi mallinimeksi ovat esillä olleet myös Touch Pro3 sekä Touch HD2, mutta uusimpien tietojen myötä voidaan katsoa varmistuneeksi, että HTC on lopulta päätynyt yksinkertaisen ytimekkääseen HTC HD2 -nimeen.

HTC HD2:n ominaisuuksien kirkkain kohtahan on ehdottomasti sen näyttö, kuten olemme jo useasti aiemminkin kertoneet. HD2:n kosketusnäytöllä tulee olemaan kokoa valtavat 4,3 tuumaa, tarkkuutta 480x800 pikseliä ja kaiken kruunaa, että kyseessä on kapasitiivinen näyttö, jonka myötä tuetaan myös monikosketusta.



HD2 tulee nousemaan HTC:n Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten ehdottomaksi lippulaivamalliksi markkinoille tultuaan. HD2:ssa tullaan luonnollisesti alusta asti näkemään tuorein Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversio.

Näytön ohella HD2:n erikoisuuksiin lukeutuu myös prosessori, joka tarjoaa huomattavasti HTC:n aiempia Windows-puhelimia enemmän vääntöä. HTC HD2:n sisältä tulee löytymään yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -piiri.

Tarkkaa, varmaa tietoa HTC HD2 virallisen julkistuksen tai myyntiintulon aikataulusta ei toistaiseksi ole. Aiempien tietojen mukaan uutuuden pitäisi kuitenkin löytää tiensä kauppojen hyllyille asti jo ensi kuun aikana. Tähän viittaavat myös nyt vuotaneet kuvat O2:n materiaalista - niiden on kerrottu olevan O2:n katalogin lokakuun versiosta. Engadgetin mukaan he ovat kuulleet Ison-Britannian lanseerauksen kuitenkin siirtyneen lokakuun 26. päivälle.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

kitevesku
kitevesku

1

Nami nami! TG01:ssä on 4,1 tuuman näyttö ja Snapdragon ja se on ollut jo loistava luuri. Nyt vielä 0,2 tuumaa lisää ja kapasitiivinen näyttö. Tässä on joulun 2009 kovin luuri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.