Videolla: teinit villiintyvät Nokian mainoksessa

11
Markus Lehtiniitty

Videolla: teinit villiintyvät Nokian mainoksessa
Nokian asema on jo pitkään ollut heikko Yhdysvalloissa. Nokia jaksaa kuitenkin yrittää ja viime aikoina on ehkäpä jopa aivan hivenen nähty valoakin Yhdysvaltain markkinoiden tulevaisuuden osalta Nokian näkökulmasta.

Yksi viime aikojen Nokia-uutuuksia jenkkimarkkinoille on Verizon-operaattorin kautta yksinoikeudella saatavilla oleva Nokia 7705 Twist, jonka "mielenkiintoinen" mainosvideo onkin tämän päivän videomme - perjantain kunniaksi hieman kevyempää materiaalia...

Itse 7705 Twist on myös melko mielenkiintoinen puhelin rakenteeltaan. Kyseessä on suljettuna lähes neliönmuotoinen puhelin, josta paljastuu pyörähtämällä QWERTY-täysnäppäimistö. Mielenkiintoinen on myös puhelimesta löytyvä pyöreä reikä, jota reunustaa muun muassa vastaamattomista puheluista tai saapuneista tekstiviesteistä kertova merkkivalo.

Lisäksi 7705 Twististä löytyy muun muassa kolmen megapikselin kamera ja huomiota on kiinnitetty myös sosiaalisten yhteisöpalveluiden tukeen. Hintaa 7705 Twistillä on Verizonin kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa Yhdysvalloissa 99 dollaria.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
efs (vahvistamaton)

3

nyt seon siellä nokialla tajuttu että tehdään kuten suomessa ja myydään nää käppyrät teineille.nehän ne näitä leluja ostavat.lol

Vastaa
waitingN900
waitingN900

4

Kun tuo on suunnattu pääasiassa naisille niin testasin asiaa vaimolla joka ei yleensä piittaa mistään puhelimista/hilavitkuttimista. Näytin yhen videon tuosta ja heti meinas hypätä kattoon, että "Siisti! Mä haluun ton!".. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.