Ericsson tweettasi julkistamattoman XPERIA X3:n julkistusaikataulusta

Markus Lehtiniitty

Ericsson tweettasi julkistamattoman XPERIA X3:n julkistusaikataulusta
Sony Ericssonin odotettua, yhtiön ensimmäistä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettua puhelin, XPERIA X3:aa, on käsitelty jo useasti julkisuudessa ennen sen virallista julkistusta.

Aiempien huhujen mukaan XPERIA X3:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan marraskuussa, ja tarkemmin vielä marraskuun alkupuolella. Nyt kyseiset huhut ovat saaneet merkittävästi lisäpontta, kun Sony Ericssonista puolikkaan omistavan Ericssonin EricssonLabs-tilikin Twitter-palvelussa on nostanut esiin Softpedia-sivuston jutun, joka kertoo julkistuksesta marraskuussa.

Vaikka aivan täytenä virallisena varmistuksena EricssonLabsin tweettiä ei voidakaan pitää, tuo se julkistushuhuihin paljon lisää uskottavuutta.

XPERIA X3:sta odotetaan erittäin merkittävää mallia Sony Ericssonille. Se aloittaa mallistossa uuden älypuhelinpanostuksen - jatkossa Androidin ohella Sony Ericsson tullee keskittymään Symbian-käyttöjärjestelmää hyödyntäviin puhelimiin ja luopumaan aiemmissa XPERIA-malleissa käyttämästään Microsoftin Windows Mobilesta. Jatkossa Sony Ericssonin mallistosta nykyistä suuremman osuuden muodostavat älypuhelimet tulevat olemaan merkittävässä asemassa Sony Ericssonin tulevaisuuden selviytymisen ja menestyksen suhteen.



Toisaalta XPERIA X3 on merkittävä malli myös Android-puhelinten kehityksen näkökulmasta. XPERIA X3:n odotetaan perustuvan Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivälle Snapdragon-suorittimelle ja myös X3:n näytön pitäisi olla melko vakuuttava neljän tuuman koollaan sekä WVGA-tason tarkkuudellaan. Lisäksi XPERIA X3:n ominaisuuksien huippukohtiin lukeutuvat myös 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä kattavat yhteysmahdollisuudet.

XPERIA X3 on vuotanut julkisuuteen jo useasti. Aiemmin olemme kertoneet myös Rachael-kehitysnimellä tunnetusta X3:sta muun muassa heinäkuun alussa ensimmäisten kuvien ja lisätietojen tultua julkisuuteen, heinäkuun loppupuolella Expansys-verkkokaupan paljastettua kattavasti tietoa XPERIA X3:sta sekä jälleen syyskuun lopulla lukuisten uusien kuvien pongahdettua esiin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.